Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Véres 'gennyes' széklet?...

Véres 'gennyes' széklet? (Székleten)

Figyelt kérdés

Egyértelműen azt gondolnám, hogy az aranyér tünete , mert így olvastam róla, és ez belső aranyér, ami nem okoz gondot.

De érdekes dolog, hogy néha ilyen, néha nem,és egy ideje már tart? !

Most olvastam, hogy lehet tej allergia, ugyanis én rendszeresen iszom házi tehéntejet , ezelőtt boltit, ha esetleg nem iszok 1 hétig csak bolti tejet, és a házit hanyagolom, akkor abból leszűrhetem, hogy nem-e arra vagyok allergiás ?

2017. máj. 30. 18:47
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Az aranyér és a vastagbélrák által okozott vérzést a vér színe különbözteti meg: aranyér jelenlétekor a vér nem sötét, hanem sokkal inkább világos pirosas színű (hasonlóan a végbélráknál előforduló vérzéshez). '

na itt pl ez megnyugtatott kicsit, mert ez nagyon élénk piros színű, és semmi más egyéb tünet nincs, tehát csak ez, de lehetséges, hogy az aranyér nem javul?

2017. máj. 30. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

bármi is okozza, érdemes kivizsgáltatni - ugyanis egy belső aranyér is ugyanolyan veszélyessé válhat, mint egy végbélrák, ha vérmérgezést kapsz miatta.

az allergiákat is jobb tisztázni, főleg, ha ilyen súlyos (mert ez az) reakciót váltanak ki.

Nem vagyok távolról sem hipochonder, de ezzel elmennék a dokihoz!

2017. máj. 30. 18:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem bélgyulladás miatt volt ilyen. Mindenképpen menj orvoshoz.
2017. máj. 30. 18:55
 4/12 A kérdező kommentje:

Először én is megijedtem a rák miatt, de utána olvasva, azt mondanám, hogy egy-egy tünet valóban ismerős, de egyátalán nem jellemző a betegségre, nem fáj egyátalán sem a hasam, sem a gyomrom, a fenekem belül néha viszket, de semmiképp nem vészes, totál az aranyér tünetei, az összes.

Nyálkás véres széklet (nem mindig)

nem érzem , hogy fájna (belső aranyér)

az összes arra illik, csak kipróbáltam amit leírtak, és nem látok javulást, tehát amit itthon megtudok tenni, mielőtt orvoshoz fordulnék. :/

A bélgyulladásnak ez az egy tünete volt?

2017. máj. 30. 19:02
 5/12 anonim ***** válasza:

Gonodolom... egyik profunknak az volt a szavajárása: gondolom = nem tudom.

Hiában altatod magad. Ezzel gyorsan menj az orvosoz, nehogy sírás legyen a nóta vége.

A google, meg a youtube bőven tájékoztat a vastabéldaganatról.

2017. máj. 30. 19:22
 6/12 A kérdező kommentje:

és utána is olvastam, de a tünet alapján nem erre hasonlít, ezért nem paráztattam rá magam, hisz ennek minden tünete, a többi kérdésnél is leírtak alapján aranyér. Több kérdést elolvastam ugyanezzel a tünettel, és párnál a végén kiderült, hogy az volt, egy vizsgálat alatt kiderült, és kaptak rá gyógyszereket amiktől elmúltak.

A Vastagbél rák jelea ceruzaszerű széklet is lehet, és jóval feketébb, sötétebb vérről van ott szó, mint a szinte vakító piros vérről a kaki felszínén, ami láthatóan nem fentebbről jön, hanem lentről, mert húzza rajt a csíkot, és nem keveredik, illetve picit a fenekem olyan utána.

Előfordulhat az is, hogy megsérült a fenekem , és sosem tud begyógyulni, az pedig azért lehet, mert borotválom ott is, és az is félő , hogy nem-e elvágtam, és azóta nem gyógyul be ? Na de ott meg a gennyes' váladék nem passzol.

Remélhetőleg egy közönséges aranyér, de megfogjuk tudni.

2017. máj. 30. 19:36
 7/12 A kérdező kommentje:
és ha tegyük fel rák lenne, még tuti a korai stádium, mert ugyanolyan minden, nincs hasmenésem sem,és szorulásom sem.
2017. máj. 30. 19:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha aranyér lenne, akkor a papír lenne véres nem a székleted. A nyálka valami betegségre utal.
2017. máj. 30. 19:58
 9/12 A kérdező kommentje:

a papír is véres,és a széklet is, de úgy olvasom a székleten az is húz csíkot ?!

Ez a vérzés leggyakrabban élénkpiros, sokszor csak a széklet felszínén vagy a toilette papíron észlelhető.'

Sajnos nekem ez tök könnyen kijöhetett, mert én nagyon székrekedéses voltam anno, volt, hogy 3-4 napig nem ment, és akkor is csak úgy, hogy nagyon fájt, de muszáj volt.

Tehát, ezért gondoltam erre először, ez leggyakoribb esetben kijön, ha az ember székrekedéses.

2017. máj. 30. 20:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezt akkor is meg kellene mutatni orvosnak. Nem fogsz belehalni meg nem is ciki, ha megnézi.
2017. máj. 30. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!