Veszélyeztetett terhesnek fogok így számítani?
Figyelt kérdés
Szept.10.én menstruáltam utoljára, ami 1 hétig tartott. Szept.29.én voltunk együtt a párommal és valószínűleg, ott fogant meg. Kb. így hány hetes lehetek? Tesztelni okt.16. és 17.reggel teszteltem, mert már 36 és 37 napot késett a menszeszem. Pozitív lett mindkettő és 19.én voltam vérvétel én, amin 1000 fölötti lett a HCG. Trombózisom és embóliám volt 6 évvel ezelőtt, ezért vérhigitot szedek azóta. Most viszont átálltam injekcióra. Dokihoz nov.19.én kell mennem. Akkor már lehet majd látni vmit UH-on? Még dolgozok, rosszullétek szerencsére nem voltak csak feszülnek a melleim, derekam fáj, éhes vagyok gyakran meg a hasam szúrkál néha. Első gyermek, így minden tanácsot szívesen fogadok:)2019. okt. 26. 08:03
1/4 anonim válasza:
Szia! A párommal mi is az első babánkat várjuk és szerintem 19-én már fogod látni UH-n a picit. :) Mi 6 hetesen voltunk először és láttuk a szikhólyagot,benne pedig a kis embriót. Valószínűleg veszélyeztetett terhesnek fogsz számítani, én barnáztam egy kicsit amire progeszteront kaptam és ezért minden papírba bele van írva,hogy veszélyeztetett terhes egyéb ismert okok miatt. Minden jót neked üdv: egy 12+4 hkm :)
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg ez lesz a papírodon, de ennyi. Nekem csak trombózisom volt első császár után, pedig nincs hajlamom, a másodiknál csak szúrhattam rögtön a vérhígítót, ahogy a szakorvos előírta, a nődoki meg csak bólogatott rá. Hiszen klasszikusan feküdni ugye pont nem lenne jó, úgyhogy főleg a végénél figyelj oda majd, hogy reggel-este sétálj egy nagyot akkor is, ha már nehéz, hogy elkerüld, amennyire lehet, a vizesedést.
3/4 anonim válasza:
Én csak a hány hetes lehetek-re tudok válaszolni. Mindegy, hogy melyik együttlétből fogant, nem fogja megkérdezni az orvos. Az utolsó menstruáció első napjától kell számolni, vagyis ha jól számolom, 6 hetes 4 napos vagy. Mire 3 hét múlva orvoshoz mész, már biztosan látszani fog.
4/4 anonim válasza:
Szió 😊 nálunk is kB szept 27.én fogant a babóca, ma láttam először ultrahangon, az sbo-n. 9mm petezsák és szikhólyag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!