Erős derék és csípőfájdalom mennyire normális a terhesség végén? Valakinek volt ilyen?
Figyelt kérdés
Sokszor nem bírok menni sem, fekvő helyzetből felállás meg egyenesen lehetetlen azonnal, és jópár métert sántikálva, fogódzkodva kell megtennem. Mintha becsípődött volna egy ideg, kisugárzik a lábamra is.
Erre pihenés jó, vagy inkább sokat mozogjak? 35. hétben vagyok.
2019. okt. 24. 18:19
2/4 anonim válasza:
Nekem is van.... Honapok ota. Egyre rosszabb. Semmi nem segit 31 hkm
3/4 anonim válasza:
Én 16 hetes vagyok de már érzem ezt föleg mikor el fekszek és ugy 3-4 ora fekves utan fel kelek es fhu alig birok menni es mi lesz meg a szules vegeig 🤔
4/4 anonim válasza:
Detto,akár én is írhattam volna ki a kérdést,36.héten vagyok és ez a problémám egy jóideje,sőt éjszaka kínszenvedés hogy megforduljak a másik oldalamra,kegyetlenül fáj, van hogy hiába erölködöm,egyszerűen képtelen vagyok átfordulni,borzasztóan fáj a derekam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!