Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kívánom terhesség alatt...

Miért kívánom terhesség alatt a kerti földet?

Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok. Már amióta be töltöttem a negyedik hónapot azóta minden nap eszembe van a kerti föld illata és íze míg megnem kostolom újra és újra minden nap. Miért van ezt? Árt a babának?

2019. okt. 23. 19:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
Ha ferges leszel,ne csodalkozz.Amugy keress fel egy jó pszichologust,mert ez betegség.Foleg rád nézve káros.
2019. okt. 23. 19:59
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Valamilyen ásványi anyag hiányzik.

De ne légy hülye hogy megegyed mert rengeteg mindemt el lehet kapni tőle nem csak férget hanem toxoplasmát es még egy sor dolgot.

2019. okt. 23. 20:02
 3/15 anonim ***** válasza:
58%
Trollkodunk?
2019. okt. 23. 20:09
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Van terhességi bizarr étvágy. Utána lehet olvasni. Van, aki a falat nyalogatja, kulcsot...

De a talaj nagyon fertőzésveszélyes! Állj ellen a kísértésnek!

2019. okt. 23. 20:21
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
A vashiány tünetei között fel van sorolva
2019. okt. 23. 20:45
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

Van aki a betont kívánja

Bizarr

Gondolom csak kamu, hogy megeszed...baromi veszélyes, nem véletlen, hogy a gyerekeknek sem hagyjuk

Bár a jelenség létezik

2019. okt. 23. 21:14
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Én az utolsó hónapokban annyira kívántam a fürdővizet (amiben én fürödzem nem strandvìz), hogy legszívesebben ittam volna. Akkoriban olvastam is róla, de már nem emlékszem mit jelent a nem emberi táplálékok kívánása. Google, keress rá, írnak róla sok mindent.
2019. okt. 23. 21:25
 8/15 anonim ***** válasza:
18%

🤣🤣

Hát, remélem macska nem tojja tele a kerti földet!

Ezt a szr kamut!

2019. okt. 23. 21:57
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Az a durva, hogy sokan nem tudják, hogy van ilyen. Volt egy közeli barátnőm, akinek ilyen kényszere volt. A mosóport kiöntötte a kezébe és onnan nyalta. Mert annyira kívánta. Nagyon durva volt. Mondta, hogy nem bír neki ellenállni. Szerintem ez borzalmas lehet. Fordulj szakemberhez, rajta is segítettek.
2019. okt. 23. 22:06
 10/15 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem (feltételenül) troll kérdés. Valamilyen ásványianyag-hiányod van, nézess vérképet hátha kiderül hogy konkrétan mi, és szedd a multivitamint. Dédnagyanyám állítólag a házfalat kaparta és eszegette terhesen, kalcium-hiánya volt (mész)...
2019. okt. 23. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!