Miért kívánom terhesség alatt a kerti földet?
Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok. Már amióta be töltöttem a negyedik hónapot azóta minden nap eszembe van a kerti föld illata és íze míg megnem kostolom újra és újra minden nap. Miért van ezt? Árt a babának?2019. okt. 23. 19:52
1/15 anonim válasza:
Ha ferges leszel,ne csodalkozz.Amugy keress fel egy jó pszichologust,mert ez betegség.Foleg rád nézve káros.
2/15 anonim válasza:
Valamilyen ásványi anyag hiányzik.
De ne légy hülye hogy megegyed mert rengeteg mindemt el lehet kapni tőle nem csak férget hanem toxoplasmát es még egy sor dolgot.
4/15 anonim válasza:
Van terhességi bizarr étvágy. Utána lehet olvasni. Van, aki a falat nyalogatja, kulcsot...
De a talaj nagyon fertőzésveszélyes! Állj ellen a kísértésnek!
5/15 anonim válasza:
A vashiány tünetei között fel van sorolva
6/15 anonim válasza:
Van aki a betont kívánja
Bizarr
Gondolom csak kamu, hogy megeszed...baromi veszélyes, nem véletlen, hogy a gyerekeknek sem hagyjuk
Bár a jelenség létezik
7/15 anonim válasza:
Én az utolsó hónapokban annyira kívántam a fürdővizet (amiben én fürödzem nem strandvìz), hogy legszívesebben ittam volna. Akkoriban olvastam is róla, de már nem emlékszem mit jelent a nem emberi táplálékok kívánása. Google, keress rá, írnak róla sok mindent.
8/15 anonim válasza:
🤣🤣
Hát, remélem macska nem tojja tele a kerti földet!
Ezt a szr kamut!
9/15 anonim válasza:
Az a durva, hogy sokan nem tudják, hogy van ilyen. Volt egy közeli barátnőm, akinek ilyen kényszere volt. A mosóport kiöntötte a kezébe és onnan nyalta. Mert annyira kívánta. Nagyon durva volt. Mondta, hogy nem bír neki ellenállni. Szerintem ez borzalmas lehet. Fordulj szakemberhez, rajta is segítettek.
10/15 anonim válasza:
Ez nem (feltételenül) troll kérdés. Valamilyen ásványianyag-hiányod van, nézess vérképet hátha kiderül hogy konkrétan mi, és szedd a multivitamint. Dédnagyanyám állítólag a házfalat kaparta és eszegette terhesen, kalcium-hiánya volt (mész)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!