Miért kívánom terhesség alatt a kerti földet?
Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok. Már amióta be töltöttem a negyedik hónapot azóta minden nap eszembe van a kerti föld illata és íze míg megnem kostolom újra és újra minden nap. Miért van ezt? Árt a babának?2019. okt. 23. 19:52
11/15 anonim válasza:
En a mosoporert voltam megveszve terhesen. Olyan szinten, hogy leültem a földre, mellem a mosópor, es csak szimatoltam, megnyugtató volt 😃🤷🏻♀️
De megenni sohaa, annyira durva ”kivanossag” nem volt 🙏🏻
12/15 anonim válasza:
Valóban arra utal, hogy vmilyen ásványi anyag hiányzik a szervezetből. Jelezd az orvosodnak mindenképpen, egy labor megmondja, mit kellene szedned.
13/15 anonim válasza:
En a homok izet kivantam, a por szagat es a kave illatat. Nem ettem egyiket se. De iszonyat kivantam
14/15 A kérdező kommentje:
Én minden nap kívánom. És minden alkalommal megis kóstolom. Ha nem teszem akkor szédülés jön rám, és el gyengülök. Az orvosom azt mondta hogy nincs ezzel semmi baj mert ezt kívánja a baba.
2019. okt. 24. 22:34
15/15 anonim válasza:
🤣🤣🤣Na, jó hagyjad már magad!
Az az "orvos" meg aki ezt mondta, boltban vette a diplomáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!