Torokfajasra milyen gyogyszert szedhetek terhesen?
Figyelt kérdés
29 hetes vagyok2019. okt. 21. 07:06
1/7 anonim válasza:
Nekem annak idején a Tantum Verdét ajánlotta a doki. Azt lehet terhesen, és szoptatás ideje alatt is.
2/7 anonim válasza:
Tantum verdebol csak a spray változat jó. Amúgy a sós vizes gargalizálás amilyen 💩 olyan hatásos
3/7 anonim válasza:
Én a Medical Swiss szopogatós tablettát használtam. 2 nap alatt teljesen elmúlt a torokfájásom. Bár én azt szoptatás alatt szedtem, de gondolom lehet terhesen is.
4/7 anonim válasza:
Nekem azt mondtak korhazban h napi 2-3 strepsils is belefer,hiaba van rairva h tilos,de inkabb tantum verdet vettem.
5/7 anonim válasza:
Én is a sós vizes gargarizálásra esküszöm, bár nagyon kitartónak kell lenni hozzá :D (elég kellemetlen)
Meg esetleg ha a gyomrod birja, fokhagymás pirítós is segíthet, mezes tea, ilyenek. Ha már nagyon nem múlik és más tünet is van, rosszabbodik az állapotod, a háziorvosod fel tud írni olyan antibiotikumot, amit szedhetsz terhesen is. :)
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok, meg a Ricola cukorka is segíthet.
23 hkm
7/7 anonim válasza:
Tegnap miután már fej görcseim voltak a köhögéstől, és semmi nem volt itthon, ki próbáltam ezt a sós vízes gargalizálást. Isteni :) köhögök kicsit még, de hurutosan, és nem vészes egyáltalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!