Torokfájásra, rekedtségre milyen gyógyszert lehet enni? 16 hets vagyok
Szia!
Nekem a patikában adtak homeopátiás bogyókat...hááááát....úgy használtam, ahogy írták, de nem segített semmit. Úgyhogy én is az előző, természetes módszereket ajánlom.
Gyors gyógyulást kívánok!!!!
Én is azt ajánlom hogy ne gyógyszerrel kezeld magag. Én is túl estem ezen és nekem a méz és a kamilla tea vált be.
Ha túlságosan fájt a torkom akkor kiskanállal 3-4 falat mézet megettem és rögtön jobb volt. Meleg citromos mézes tea a legjobb.
Én is elmentem doktornénihez és ő is azt mondta hogy ezek a legjobb módszerek, de ha nem javul akkor próbáljam ki a Tantum Verdét.
Hát nem kellett.
Homeogene9-et szopogattam, és napi 3-szor sós vízzel gargalizáltam! Már a köpések után jobb lett, várnom sem kellett a hatásra!!
De a mézes-citromos tea, és a hagymatea és nagyon jó. De azok inkább enyhítik, nem kiveszik a fájdalmat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!