Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt köztetek olyan kismama...

Van itt köztetek olyan kismama aki nehéz fizikai munkát végez?

Figyelt kérdés
Nekem sokat kell emelgetnem nincs aki segithetne, olyankor utánna megállok fél percre pihenni.Ugye nem fog ártani a babámnak még nagyon korai terhes vagyok, a munkaadómnak még nem mondhatom el.
2010. júl. 16. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Pedig ki kéne lépned mert egy rossz megemelés és elvetélsz!Nem csak a piciről van szó rólad is!
2010. júl. 16. 20:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én boltvezető vagyok egy kis oltban egyedül kell átvenni az árut ha jön.A 8.hétig engedet z orvos dolgozni mert pecsételésem volt.ugyhogy most betegállomány.

A munkaadodnak mért nem mondhatod el?

2010. júl. 16. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:

De, fogsz ártani vele a babádnak!

El is vetélhetsz..

Nincsenek ott fogdmeg jóskák körülötted?

2010. júl. 16. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Menj betegállományba, aztán meg gyesre!

De ki ne derüljön a dolog amíg nem vagy gyesen!!

Addig húznod kell valahogy a betegácsit..

2010. júl. 16. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Előző, ezt hogy gondoltad? A betegállományos papíron rajta van a terhesség kódja, nem lehet titkolni így.
2010. júl. 16. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Én a fiammal átrendeztem az egész házat, nem tudtam hogy terhes vagyok. Semmi baja a babának! Ha életerős, akkor ilyen miatt nem fog elmenni, ha pedig nem az akkor akár feküdhet is a kismama 9 hónapig. én nemismerek olyat aki ilyen miatt elvetélt és szerintem ti sem.
2010. júl. 16. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm rokona volt úgy, hogy boltban dolgozott, emelgetett koraterhesen, pecsételt, aztán meg elvetélt, azóta sem jön össze nekik a baba, pedig már több éve.

Szerintem ne kockáztass, menj táppénzre!

2010. júl. 16. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem értem a munkáltatódnak miért nem mondhatod el? A terhesség idején felmondási védelem alatt állsz és aki olyan munkát végez, ami veszélyezteti a terhességet a munkáltató köteles másik munkakörbe tenni vagy ha ezt nem tudjátok megbeszélni akkor inkább menj el táppénzre. A terhesség első 12 hete a legmeghatározóbb én sem kockáztatnék.

25 hetes km

2010. júl. 17. 06:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát.Igazatok van nincs értelme kockáztatni csak szükségem lett volna a munkára mert nem állok jól anyagilag, de a babám többet ér!!!Lépnem kell.
2010. júl. 17. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!