Volt/Van olyan kismama köztetek akinek már 32 hetesen beilleszkedett a bébi feje a medencebemenetbe?
Figyelt kérdés
Most vagyok 32 hetes, és pénteken már rögzült a koponya a medencebemenetbe. Nem szeretnék korábban szülni. Attól még bent maradhat végig igaz?2009. ápr. 1. 07:28
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is így volt, és a 37. héten átfordult és úgy is maradt. Faros fekvése volt ezért császárral szültem akkor amikorra ki voltam írva. Ha nagyon aggódsz, beszélj az orvosoddal. Vizsgálat és ultrahang ami eldöntheti(a babán kívül) hogy jön e korábban vagy sem. Ne izgulj, minden rendben lesz!!
2/4 anonim válasza:
Szia
Nekem is igy volt es a vegen 41+5 napra szultem :) szoval bent maradhat vegig...legalabb is az en peldam ezt mutatja
Boldog babavarast
3/4 anonim válasza:
Szia nekem is így volt amikor lefekűdtem az ágyra vagy leültem,és utána fel kellet állnom alíg bírtam összetenni a lábaimat és ráadásul a babám amikor megszületett egy nagy píros pöttyök voltak a homlokán a két szeme között és legalább egy év kellett ahhoz hogy eltünjön. Emelet császáral született,mi lett volna ha simán szülöm.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Vizsgálat alapján még nincs nyitva a méhszájam. De a bébi nagyon nyom odalent, vagyis iszonyú lent érzem mozogni és néha sajog a méhszájam vagy valahol a környékén.
Azért remélem bent marad még.
2009. ápr. 2. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!