Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MAGLÓDI kismama van közöttetek...

MAGLÓDI kismama van közöttetek? Hova fordultok, ha valami baj van? Pl. Vérezgetésre gondolok.

Figyelt kérdés
Nincs egyelőre semmi gondom, de orvoshoz még két hét múlva megyek csak, és addig akármi történhet, ha egyedül vagyok itthon, kihez tudok fordulni? 5 hetes kmama
2010. júl. 16. 19:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Az elején nekem is így volt,fájdogált a poci,és a hányás nálam is megvolt.Igaz,a harmadik hónap végéig hányos voltam,sőt még ma is előfordul.De annak ellenére,hogy rossz érzés volt,mindig örültem is neki,mert a házi dokim azt mondta,hogy míg hányok,addig rendben van a terhességem.Mint mondta,ő nem hányt,de végig is feküdte a terhességét.De ez megint egyén függő dolog.Én is a Zsuzsannához tartozom,nagyon kedves hölgy.Kíváncsi vagyok,hogy mi volt a dokinál,majd Írj!Szurkolok!

Üdv:Any

2010. júl. 30. 11:54
 22/23 A kérdező kommentje:

Dobogott a kis szíve! 2 centis a petezsák, fél centis a kisbabánk :)!

Ma voltam Zsuzsannánál is, nekem is szimpi volt és kedves! Cipeltem mindenhova az Aput is, örültek neki...

2010. júl. 30. 16:59
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Jajjj,de jóóóóó!:))))Igazán örülök!

Kis manócska,növögessen csak szépen!

Nálunk,egész napos püffölés van,mocorog,rendezget ott bent.

Vigyázz magadra/magatokra!

Üdv:Any

2010. júl. 31. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!