Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MAGLÓDI kismama van közöttetek...

MAGLÓDI kismama van közöttetek? Hova fordultok, ha valami baj van? Pl. Vérezgetésre gondolok.

Figyelt kérdés
Nincs egyelőre semmi gondom, de orvoshoz még két hét múlva megyek csak, és addig akármi történhet, ha egyedül vagyok itthon, kihez tudok fordulni? 5 hetes kmama
2010. júl. 16. 19:34
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Voltam sztk-ban! Bár nagyon paraszt volt az orvos, és egy szót sem szólt hozzám, a lényeget tudom. Jó helyen van (méhemben) egy 5 mm-es éles szélű, szabályos petezsák, és innentől kezdve nem érdekel egy negatív cikk sem, ígérem, nem nyitom meg őket! :) Holnap megyek laborba, vinni kell pisit, kaptam kémcsövet :). Még majd jelentkezem!

Hajrá Neked!

Ildi :)

2010. júl. 20. 14:26
 12/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt vagyok megint!Jól van!Egy kicsit akkor sikerült megnyugodnod?Én tudom neked ajánlani,Gyömrön az Sztk-ban a Sztavridisz Diagorasz doktor úrat.Egy bűbájos doki,az csak a baj,hogy ő szülést nem vezet le,és kórházban nincs rendelése,csak az Sztk-ban,valamint Gödöllőn a magánklinikán.Esetleg,addig is mig,nem jutsz el a választott dokidhoz!Én az Sztk-ba jártam hozzá,tavaly.

Üdv:Any 22hetes pocakos Maglód

2010. júl. 20. 15:54
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszi MINDENT! Nemsoká babázhatsz!!! :) Jövő péntekig már kihúzom, vettem Magne B6-ot. HAJRÁ :)
2010. júl. 20. 18:40
 14/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Jujj,az a nemsoká még odébb van!November 20-ra vagyok kiírva.Addig még maradjon csak bent a pocakban!

Örülök,hogy minden okés!Csak így tovább!pozitívan!:))

Üdv:Any 22hetes pocakos

2010. júl. 21. 09:10
 15/23 A kérdező kommentje:

Mégis csak 16 héttel előttem vagy! És hamar el fog repülni az a röpke 4 hónap! :)

Írj, ha van valami, én is fogok!

2010. júl. 21. 13:33
 16/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó reggelt!

Az biztos,hogy gyorsan elrepül,így is nagyon szalad az idő!Rendben,majd írok még.Szurkolok neked!Vigyázz magadra/magatokra!

Üdv:Any 22hetes pocakos Maglód

2010. júl. 22. 08:26
 17/23 A kérdező kommentje:

No. Ma elmentem a vérvételem eredményéért.

Minden stimmel, egyedül egy értékem van másfél százalékkal a referenciaszázalék alatt.

Holnap elmegyek ott a Sudhoff melletti védőnőhöz, mert állítólag szerdánként van terhesgondozás. Ha netán Te is jönnél éppen, akkor találkozunk! :)

2010. júl. 27. 14:26
 18/23 anonim ***** válasza:

Szió!

A vérvételi eredmények,egy terhes kismamánál nem mindig tökéletesek.Ettől sem kell megijedni!Én,ma voltam a terheléses vércukor vizsgálaton.Hm...Mit mondjak?Sokkal rosszabbra számítottam,a hallottak,olvasgatások után.Nem volt vészes!Holnap reggel megyek a védőnőhöz.Pont elkerüljük egymást.:(

Amúgy,hogy érzed magad?Remélem minden oké!?Ha a múltkor jól értelmeztem,most volt a szülinapod?Kívánok utólagosan is Boldog Születésnapot!Írj,majd!Vigyázz magadra/magatokra!Üdv:Any

2010. júl. 28. 19:06
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszi a köszöntést! :)

A védőnőtől csak időpontot kaptam péntekre...

jól vagyok, egy hete szedem a Magne B6-ot, napi 2-t, és azóta ma először görcsöltem, de túléltem. Picit fájogat a pocak...ma elhánytam magam fogmosás között, pedig még csak egyszer hánytam kb két hete :D.

Más új nincs a nap alatt. Nagyjából tünetmentes vagyok.

Péntek du. orvos. Akkor már okosabb leszek...

Neked is Zsuzsanna a védőnőd? Ha igen, milyen? Elsőre szimpinek tűnt.

2010. júl. 28. 19:15
 20/23 A kérdező kommentje:

jézusom, mit írtam! Fogmosás KÖZBEN :)

És minden jót Nektek!

Nézegesd a kérdést, majd írogatok mindig, amikor van hírem! Írj Te is! :) Tarts ki!

2010. júl. 28. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!