MAGLÓDI kismama van közöttetek? Hova fordultok, ha valami baj van? Pl. Vérezgetésre gondolok.
Voltam sztk-ban! Bár nagyon paraszt volt az orvos, és egy szót sem szólt hozzám, a lényeget tudom. Jó helyen van (méhemben) egy 5 mm-es éles szélű, szabályos petezsák, és innentől kezdve nem érdekel egy negatív cikk sem, ígérem, nem nyitom meg őket! :) Holnap megyek laborba, vinni kell pisit, kaptam kémcsövet :). Még majd jelentkezem!
Hajrá Neked!
Ildi :)
Szia!
Itt vagyok megint!Jól van!Egy kicsit akkor sikerült megnyugodnod?Én tudom neked ajánlani,Gyömrön az Sztk-ban a Sztavridisz Diagorasz doktor úrat.Egy bűbájos doki,az csak a baj,hogy ő szülést nem vezet le,és kórházban nincs rendelése,csak az Sztk-ban,valamint Gödöllőn a magánklinikán.Esetleg,addig is mig,nem jutsz el a választott dokidhoz!Én az Sztk-ba jártam hozzá,tavaly.
Üdv:Any 22hetes pocakos Maglód
Szia!
Jujj,az a nemsoká még odébb van!November 20-ra vagyok kiírva.Addig még maradjon csak bent a pocakban!
Örülök,hogy minden okés!Csak így tovább!pozitívan!:))
Üdv:Any 22hetes pocakos
Mégis csak 16 héttel előttem vagy! És hamar el fog repülni az a röpke 4 hónap! :)
Írj, ha van valami, én is fogok!
Szia!
Jó reggelt!
Az biztos,hogy gyorsan elrepül,így is nagyon szalad az idő!Rendben,majd írok még.Szurkolok neked!Vigyázz magadra/magatokra!
Üdv:Any 22hetes pocakos Maglód
No. Ma elmentem a vérvételem eredményéért.
Minden stimmel, egyedül egy értékem van másfél százalékkal a referenciaszázalék alatt.
Holnap elmegyek ott a Sudhoff melletti védőnőhöz, mert állítólag szerdánként van terhesgondozás. Ha netán Te is jönnél éppen, akkor találkozunk! :)
Szió!
A vérvételi eredmények,egy terhes kismamánál nem mindig tökéletesek.Ettől sem kell megijedni!Én,ma voltam a terheléses vércukor vizsgálaton.Hm...Mit mondjak?Sokkal rosszabbra számítottam,a hallottak,olvasgatások után.Nem volt vészes!Holnap reggel megyek a védőnőhöz.Pont elkerüljük egymást.:(
Amúgy,hogy érzed magad?Remélem minden oké!?Ha a múltkor jól értelmeztem,most volt a szülinapod?Kívánok utólagosan is Boldog Születésnapot!Írj,majd!Vigyázz magadra/magatokra!Üdv:Any
Köszi a köszöntést! :)
A védőnőtől csak időpontot kaptam péntekre...
jól vagyok, egy hete szedem a Magne B6-ot, napi 2-t, és azóta ma először görcsöltem, de túléltem. Picit fájogat a pocak...ma elhánytam magam fogmosás között, pedig még csak egyszer hánytam kb két hete :D.
Más új nincs a nap alatt. Nagyjából tünetmentes vagyok.
Péntek du. orvos. Akkor már okosabb leszek...
Neked is Zsuzsanna a védőnőd? Ha igen, milyen? Elsőre szimpinek tűnt.
jézusom, mit írtam! Fogmosás KÖZBEN :)
És minden jót Nektek!
Nézegesd a kérdést, majd írogatok mindig, amikor van hírem! Írj Te is! :) Tarts ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!