MAGLÓDI kismama van közöttetek? Hova fordultok, ha valami baj van? Pl. Vérezgetésre gondolok.
Én ámbár Monori vagyok, de...sztem ha valami baj van akkor kórház, vagy SZTK. Esetleg akihez 2 hét múlva mész fogadott dokid lesz, ismer annyira hogyha elmondod kivagy be tud azonositani...? mert akkor mondjuk ő tudja azt mondani hogy menj be hozzá és soron kivül fogad mondjuk SZTK ba.
Mást nem hiszem hogy tudsz tenni! De ne kattogj ezen, minden oké lesz:)!
Minden jót 27 heteske:)
Szia! Hát, köszi. A doki, akihez bejelentkeztem, nem ismer, csak az asszisztensnél jelentkeztem be...
Minden jót Nektek!
Szia!
Én is Maglódi vagyok!Nekem tavaly volt két vetélésem,az Sztk-ba néztek meg,elhalt a terhességem,azt mondták megkell várni míg elkezdek vérezni,ami még aznap bekövetkezett,(mind két esetben)így én már otthonról egyenesen a Kistarcsai kórházba mentem.Most ismét babát várok,és már a 22.hétben vagyok:)
Ne gondolj semmi rosszra,tudom könnyű mondani,nekem is sokszor mondták,majd elkezdtem magamnak is naponta mondogatni,hogy nem lehet semmi baj,hiszen itt van a pocakomban,és engem választott,(hosszú idő után)hogy az anyukája legyek.Eddig minden vizsgálat rendben volt.Persze bennem is van egy kis para,de NEM LESZ BAJA A BABÁMNAK!
NÁLATOK SEM LESZ SEMMI BAJ,csak erre gondolj!!!
További szép Napot és Negatív érzések nélküli Boldog Babavárást kívánok!:)
Üdv:22 hetes pocakos
Na, végre egy hasznos válasz, KÖSZI! De melyik sztk-ban voltál? Én csak a keresztúrit ismerem, a gyömrőin sajnos még nem jártam, azt se tudom, hol van.
A tarcsai kórházban sem jártam még! Nagyrészt egyedül vagyok itthon, mert nyáron szabim van. Csak nem tudom, ha hirtelen baj van, mit csináljak. De szerencsére - lekopogom! - eddig még semmi rossz. Te hogy vetted észre, hogy baj van, ha még nem véreztél? Csütörtökön leszek 6 hetes és 26 éves! :) Szurkolj!
Szia!
Megint én,Maglódi!
A Gyömröi Sztk-hoz a gyömröi busszal tudsz kimenni,a postánál kell leszállnod róla.Onnan könnyen megtalálod,de ha valakit megkérdezel,megtudják mutatni merre menj.A Kistarcsai Flór Ferenc Kórházba Maglódról,a Jókai u-tól reggel 8.15kor megy egy busz.Amúgy meg csak az Örsről tudsz a Gödöllői hévvel bemenni,amire Bkv jegy elég,mert csak a kórházig kell menj vele.A vetélésre visszatérve,nekem csak az elhalt terhesség megállapítása után jelentkeztek az első tünetek.Erős hasi görcs,vérzés!De tényleg ne járasd a fejedet ezen,nem lesz semmi baj!Próbáld kizárni a fejedből ezeket a gondolatokat,és ezen a fórumon se nyitogass meg olyan kérdéseket,amik esetleg ehez kapcsolódnak.Én,már alapból ugrom át azokat a kérdéseket.Hogy még véletlenül se rágodjak ezen,és idegeskedjek.A legfontosabb,hogy nyugodt,kiegyensúlyozott legyél!Vigyázz magadra!Ha esetleg van még kérdésed nyugodtan írj,ha tudok válaszolok,segítek!
ÜDV: 22 hetes pocakos Maglód
Rendes vagy, köszi az infókat! A biztonság kedvéért holnap beugrom Keresztúrra az sztk-ba, mert hétvégén elutazunk vidékre, 3 napra, és nem akarom végigizgulni azt a pár napot. Megkérem az orvost, hogy próbálja meg tapintásra megmondani, hogy jó helyen van-e Babszem Jankó :), ha úgy nem megy, nyúljon be, mit bánom én, csak legyen jól a kicsi! Majd megírom, mi volt, jövő pénteken meg úgyis megyek rendes orvoshoz.
Amúgy a közeledben lakom, én a Határ úton szoktam felszállni :).
Nem tettem fel másik, ilyen jellegű kérdést! Csak szerettem volna tudni, mit tegyek, ha baj van, mert jobb félni, mint megijedni, és ha netán baj lenne, tudnék rögtön cselekedni. Mert hajlamos vagyok bepánikolni! :)
Hajrá Neked is, most már meglesz a Babucid, és igazi kis vasgyúró lesz!
Köszönök mindent, holnap írok!
Szió!
Itt,megint Maglód!
Biztos rendben lesz minden!Vigyázz magadra!
Szia!Jó reggelt!
Itt Maglód!:)
Mikor mész a dokihoz?Majd ird meg,hogy mi volt!
Én csak azért irtam,hogy a vetéléssel kapcsolatos kérdéseket ne nyisd meg,mert utána egyfolytában azon fogsz agyalni,hogy nálad is baj lehet.Tapsztalatból írom!Én is ezt csináltam,olvasgattam,mindent megnyitottam,és utána már saját magamat hergeltem fel azzal,hogy biztos nálam is bekövetkezik.A mostani terhességemnél már elkerültem inkább az ilyen kérdéseket.Nagyon sokan teszik fel különben ezt kérdésbe.Szinte minden kismamában benne van a félsz,aggódás,ami természetes.De én úgy vagyok vele,ha nem muszály ne kreáljak nagyobb problémát,mint ami van.Próbálok nyugodtan,kiegyensúlyozottan élni,hisz a babának is erre van szüksége.És most,én is jobban érzem magam.Még dolgozom,és jól vagyok,és a babu is jól van,naponta jelzi,hiszen nagyon aktív.
Természetes,hogy tudni szeretnéd mi a teendő,ha baj van!Mint írtam,nálam nagyon erős hasi görccsel,és nagyon erős vérzéssel jelentkezett.Otthon pottyantak ki belőlem.Engem a párom vitt be a kórházba,mind két esetben,este történt.Ez az én esetem.Mivel Maglódról a távolsági buszok miatt,körülményes az azonnali indulás,én azt tudom neked mondani,hogy vagy taxi,mentő,vagy ha van autótok,azzal menj be.Viszont van,akinek nem kellett bemennie,mert magától kiürült.Nekem azt mondta a doki,hogy a "tisztitó bavatkozást" azért kell megcsinálni,nehogy bent maradjon valami,és szövödmények lépjenek fel.De,ha úgy érzed,hogy valami nem stimm,inkább menj be,nézzenek meg.Azt hiszem,akkor te is nyugodtabb leszel,arról nem is beszélve,hogy ha úgy van,akkor kapsz terhesség megtartó kapszulát.Bocs,hogy hosszú lettem,csak ezt,még szerettem volna neked leírni.És mondom,bármi kérdésed van,nyugodtan írj!Amire tudok válaszolok!
És ne izgulj,biztos nem lesz baj!
Szép napot!
Üdv: 22hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!