Miért látok egyre több terhes nőt, viszont férfit nem nagyon látók velük, együtt sétálni? Direkt megfigyeltem ezt az anomáliát. Furcsa.
Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 20:14
11/14 anonim válasza:
Én a 38. hét végéig dolgoztam, nyilván nem kísért a férjem minden nap..
Ő is dolgozott.
Ultrahangokra jött mindig, de védőnőhöz is magam jártam. A cukorterhelésre kísért még el azt hiszem.
De ígyis legalább 250 alkalommal láthattak terhesen magan az utcán a 40 hét alatt :D
Lehet benne vagyok a statisztikádban.
12/14 anonim válasza:
7-es te képzelődsz. Szegénykém.
13/14 anonim válasza:
12-es, csak szarkazmus volt :) Senki nem sajnált le, mert nem volt ott a férjem. (max az olyanok, mint a kérdező) 7-es voltam...
14/14 anonim válasza:
Pontosan..dolgoznak 😀 A ferjem ket napot dolgozik 12 oraban, ket napot nem. Az NST eddig mindig olyan idopontra esett mikor nem tudott elkiserni, engem is nezett a tobbi anyuka mert veluk ott volt a ferjuk. Namost en 5 percre lakok a korhaztol, igy atsetalok mindig. Ha a ferjem itthon lenne se kernem, hogy jojjon el velem NST-re mert ugyis csak a varoban ulne, oda nem johet be. Az ultrahangokra mindig elkisert, a szuleskor bent lesz, ha ido van barmikor el tud jonni munkabol. Nagyon sokszor mentem egyedul vasarolni es rendezni a dolgokat. Ebben nincs semmi, attol meg ha itthon van mindig egyutt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!