Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan viszonyul a párotok a...

Hogyan viszonyul a párotok a terhességi kívánósságotokhoz?

Figyelt kérdés
Főleg olyan kismamák válasza érdekel, akik minden nap megennének ezt-azt. A párod be szokott szólni, vagy rosszabb esetben megbántani miatta? Vagy esetleg készségesen meglep az adott dologgal, hogy jobb kedved legyen?
2019. okt. 16. 12:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
Azon szokott csak viccelődni, hogy “önellátó” kismama vagyok. Ha reggel, vagy napközben megkívánok valamit, mindig megkérdezi, hogy hozzon-e munkából hazafele, de inkább elmegyek én érte (itthonról dolgozom). De ha este valamit csak megemlítek, akkor már veszi a nadrágját és indulna is érte.
2019. okt. 16. 15:48
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem voltam különösebben kívánós. De pl amikor nagyon rosszul voltam, mindig igyekezett valami olyasmit hozni vagy készíteni, amit még bírtam enni. Meg néha hozott 1-1apróságot,amiről tudja, hogy szeretem
2019. okt. 16. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:
96%

Imádja h állandóan eszem.

Ha szólok neki h hazafelé hozzon ezt azt, készségesen megteszi.

Én egyébként is nagyon jó evő, és nassolós típus vagyok.

De sem most, sem akkor nem volt egy rossz szava sem mikor a lányunkkal voltam terhes.

Szeretek enni. Terhesen pedig főleg kívánós vok.

2019. okt. 16. 18:58
 14/17 anonim ***** válasza:
5%

Miért, a terhesség egy más állapot, mint egyébként egy normális időszak egy kapcsolatban és ki kell nyalni egy terhes nő valagát? Még hogy a mai anyukák nincsenek elszállva maguktól...

Szerintem krémest meg nagy milkát sem kell táblaszámra enni, mert "azt kívánja a gyerek".

2019. okt. 16. 19:02
 15/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem a gyerek kívánja, hanem én. És senki nem mondta, hogy egy nap alatt megzabálom az egész táblával. Irigyek a lepontozók csak :)
2019. okt. 16. 19:07
 16/17 anonim ***** válasza:
96%
#14 Nem, a férjem nem terhesen is szeret mindent megadni nekem. De nyílván ebben az időszakban ő is szentimentálisabb, és szeretne extrán gondoskodni a családjáról. Sajnálom, ha neked ez nem természetes.
2019. okt. 16. 19:49
 17/17 anonim ***** válasza:
23%
Nekem az a természetes, ha a párom ugyanolyan figyelmes akkor is ha nem vagyok terhes. Nálunk ez nem úgy működik, hogy terhes vagyok, ezert körbe kell ugrálni.
2019. okt. 16. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!