Szerintetek kimutatja? Predictor Early terhességi teszt?
Sziasztok. Elég érdekes a menstruációm. Sose volt normális, hol ekkor hol akkor jött meg. Párommal babát tervezünk. Legutóbbi menstruációm első napja szeptember 5-én volt. Vezeték egy ovus naptárt a telefonomba, és ott azt írta hogy ha a korábbi menstruációs adatok alapján számolja az ovut akkor szeptember 28-ra jön ki. Együtt is voltunk akkor a párommal.
Viszont ha rendes 28 napos ciklussal számol a naptáram akkor szeptember 19-én volt uvum. Mindkét alkalommal voltunk együtt védekezés nélkül. Ma vettem ezt a Predictor Early terhességi tesztet szerintetek megcsinálhatom már délutáni vizeletből?
Köszönöm előre is a segítséget. :-)
A rendszertelen ciklus mellett pedig teljesen feleslegesen nézegeted a telefonos naptárat. Nekem naprapontos 28napos ciklusaim voltak, mégsem akkor volt ovum, amikor a naptár írta, hanem 4-5 nappal később.
Tesztet csinálni meg akkor kell, ha késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!