Hogyan viszonyul a párotok a terhességi
kívánósságotokhoz?
Figyelt kérdés
Főleg olyan kismamák válasza érdekel, akik minden nap megennének ezt-azt. A párod be szokott szólni, vagy rosszabb esetben megbántani miatta? Vagy esetleg készségesen meglep az adott dologgal, hogy jobb kedved legyen?
Sehogy se viszonyul, mert megveszem magamnak amit akarok néha. Ha rendszeresen azt ennék amit kívánok, akkor egy tehén lennék kilenc hónap múlva.
2019. okt. 16. 13:01
2/17 anonim válasza:
Cukorbeteg vagyok, nem ehetek össze-vissza, de sokszor meglep a férjem, minden nagybesásárlásnál hoz valamit pluszba ami nincs felírva de diétás. Ha csak megemlítem a cukrászdát a kocsiban akkor arra kanyarodunk! :)
2019. okt. 16. 13:02
3/17 anonim válasza:
Ugyanaz, mint az utolsó válaszolónál. Nem vagyok kívánós, de van olyan nap, hogy úgy ébredek reggel, hogy pl. narancsot ennék. Egész nap kattog rajta az agyam és nem tudok jóllakni semmivel. Nagyon fura érzés, de nem hisztizek miatta.
Párom meg örül, hogy gondoskodhat rólunk, de ez a terhesség előtt sem volt másképp, azelőtt is felhívott munka után, hogy kérek-e valamit a boltból. Sosem szólt be miatta, ha megemlítem, hogy na most megennék egy krémest... Akkor megyünk és eszünk egyet.
2019. okt. 16. 13:11
4/17 anonim válasza:
Megbántani? A terhes feleségét? Ne viccelj már ..
2019. okt. 16. 13:46
5/17 anonim válasza:
Miért, a terhes nő az Szent, vagy mi?
2019. okt. 16. 13:55
6/17 anonim válasza:
Nem voltam extra kívánós, a narancslét és a kínai kaját kívántam nagyon, egyébként mindent tudtam enni. Narancslét megoldottam magamnak, kínait viszont a városunkban nem árulnak, ezért a párom sokszor a munkahelyéről hazafelé jövet beugrott és hozott nekem. Néha azért mert kértem, néha meg meglepett. Ez nálunk itt ki is merült, soha nem szólt be, soha nem bántott meg. Néha viccelődött vele.
2019. okt. 16. 13:58
7/17 anonim válasza:
5
Nem. Ám a felnőtt,kölcsön szereteten és tiszteleten alapuló párkapcsolatban az emberek nem "szólogatnak be" egymásnak, nem "bántják meg". Akkor sem, ha az egyik fél nem növeszti éppen a testében a közös gyereküket, nemhogy akkor, ha igen. Ami,mint az köztudott, a sok egyéb fizikai leterhelés és változás mellett azzal is járhat, hogy bizonyos ételek, tápanyagok kívánása előtérbe kerül. Ez az állapot velejárója. Mint az köztudott 80-as IQ felett.
Így van ez a normális párkapcsolatban élő felnőtt embereknél.
Most már te is tudod.
2019. okt. 16. 14:00
8/17 anonim válasza:
5,Még valami: a szent szó kisbetű.
2019. okt. 16. 14:01
9/17 anonim válasza:
Pont fordítva vagyok. Semmit se kívánok, szinte minden kifordul a számból. Ráadásul alapból nagyon édes szájú vagyok, erre semmit nem tudok megenni ami édes, még a gyümölcstől is rosszul tudok lenni. Nem tesz jót a szocializációmnak a cukor megvonás és ezt a férjem érzi leginkább. Poénosan veszi a dolgot és persze bármi kipattan az agyamból, hogy megpróbálnám, hátha lecsúszik, rögtön beszerzi. De gyakorlott már, amikor a kisfiúnkkal voltam kisterhes még szörnyűbb volt a helyzet.
2019. okt. 16. 14:27
10/17 anonim válasza:
mindig én vásárolok munka után, de néha ő is beugrik a kisboltba és vesz 2 hatalmas milkát... persze aztán mondom neki hogy ennyi pénzért nem kell nekem semmi... de ha rólam/rólunk van szó akkor nem nézi az árát se... tudja hogy mostanában megőrülök a csokiért 🤪 (persze ő is eszik belőle 😁)
soha nem szólna be komolyan arra, hogy mit és mennyit eszek, de mi mindig cukkoljuk egymást egyébként az évessel/édesség zabálással
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!