Február végére várjuk a babánk. Kisfiút💙 Első baba. Mit kell mindenképp venni?
Én is februárra várom a kisfiamat!! :)
Úgyhogy én is szívesen veszem a jó tanácsokat :)
Az átlapolós body a leghülyébb megoldás. A kelleténél jóval több patent nyomja a gyereket csak azért, hogy lefelé ne a fején kelljen lehúzni, holott a borítéknyakú body ugyanezt tudja. Pont azért boríték (!), mert kihajtva lehúzható. Plusz az átlapolós sokkal kevésbé veszi fel a gyerek alakját, csak hosszra enged, hamarabb kinövik.
A tesco-s lista is vicces, egyértelmű hogy a saját profitjuk miatt írták. 😂 Overált írnak nyárinak illetve egy csomó meleg holmit? Egy se kell. Nincs olyan hideg soha nyáron, hogy pár takaró rétegezni ne oldaná meg.
Na de vissza a "télire". Február véginek már szintén nem kell annyi meleg cucc, átmeneti annál inkább. Persze ha korábban születik, akkor más.
Nekem a második március elsejei, bár március végére vártuk. Volt téli overálunk a nagyobbról, de egyszer se került rá. Csak a polár átmeneti kellett. Ezért is jó a mózes, mert szélvédett és meleg.
Szerintem talasztalatlan első babájukat váró kismamáknak mindegyik jó kiinduló pont lehet !
A tescos lista sem hülyeség , valahonnan bekell szerezni a holmikat :)
Én is várom a válaszokat , mert nekem is az első babym lesz ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!