Másnál is így volt? Mindenkepp említsem meg az orosnak? Baba mozgás.
Múlt hètfõn lette biztos hogy amit erzek az a baba, akkornagy buli volt majd csütörtöjig semmi akkor zenèt tettem a pocakra arra reagàlt, pènteken mocorgott, szombaton semmi vasàrnap alig, hètfõn megint beindult szinte egèyz nap pörgött ha ültem vagy feküdtem àllva mèg nem èrzem, mèg ejszaka is felèbredtem rà, tegnap is nagy volt a buli,ma megint szinte semmi èppehogy èrzem neha. Ma lèptem a 20 hètbe elöl van a lepèny, holnap megyek az orvoshoz....
Hogy ilyen hullàmzó baj? Esetleg betekeredhet azèrt lasyul le? Vagy ez mitõl van? Elsõ baba a vèdõnõ ,eg nem segít semmit.
ez teljesen normális, minél nagyobb lesz, annál többször fogod érezni, most is mocorog, csak még nem annyira erőteljesek a rúgásai, ezért nem mindet érzed
ha megnyugtat, meséld el a dokinak, hogy mit érzel, de az eleje ilyen hullámzó még
az első időszakban ez teljesen normális, a lepény miatt valószínűleg még kevésbé érzed
én a 22. hétig nem is nagyon éreztem, mostanra naponta min. 4-5 alkalommal vannak időszakok, amikor aktív, nagyjából már ki lehet számítani, hogy mikor van fent, a többiben meg alszik
ne idegeskedj, vagy ha nagyon parázol, akkor a szívhangfigyelő megnyugtathat - én mindig belehallgattam a babámba, ha úgy gondoltam, nem olyan aktív, mint máskor
26 hkm
ugyan igy voltam ,elöl tapado lepény, 22.héttöl mindennap éreztem. én megkérdeztem az orvost aztmondta tök normális ne aggodjak. na most örülök ha van egy szabad órácskám mert annyit és annyira mozog vagyis inkabb mar érzem minden mozdulatát hogy alig birok pihenni.
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!