Miért kell terhesség alatt belgyogyászatra menni mit csinálnak ott?
Figyelt kérdés
2019. okt. 15. 19:53
1/13 anonim válasza:
Miért nem kérdezted neg a beutaló orvost?
Nekem egyszer sem kellett.
2/13 anonim válasza:
Ekg, vérnyomás mérés, meghallhatja a szívedet, bele néz a szádba.. ennyi. Általános egészségi állapotfelmérés, nem nagy valami. :)
3/13 anonim válasza:
Nem kell oda menni, háziorvos csinálja. Vérnyomás, ekg
4/13 anonim válasza:
Nekem UH-ra kellett mennem, trombózis kockázatának kiszürése céljából. Engem elküldtek trombophilia vizsgálatra is, ahol kiderült, hogy bizony nagy esélyem van rá.
5/13 anonim válasza:
Ez kotelezo?30 hetes vagyok de senki nem mondta. Lattam vmit a kiskonyvben de itthon fekvo vagyok nyitott mehszaj miatt. Ilyenkor mi van? En nem fogok egy orat ucsorogni a haziorvosnal...
6/13 anonim válasza:
2 es!Az ekg-t nem belgyógyászaton csinálják,hanem kardiológián.Én ilyet soha nem hallottam,hogy belgyógyászatra kell terhesen menni.🤷♀️
7/13 anonim válasza:
1. Vagyok
Nyilván általános állapotfelmérés van a háziorvosnál
Kitölti a kiskönyvet a megfelelő oldalon.
Csinál EKG-t, megnyomkod
Vérnyomás
Ennyi kb
8/13 anonim válasza:
Nem kell menni. Csak a háziorvoshoz.
9/13 anonim válasza:
Nekem kell menni. Cukorterhelés után egy általános belgyógyászati vizsgálat. Nem nagy szám, kb. az, amiket itt felsoroltatok.
Van, ahol része a terhesgondozásnak, van, ahol nem.
10/13 anonim válasza:
Nekem is kellett menni. Felett egy anamnézis, mért vérnyomást, körbetapogatta a hasam. KB ennyi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!