Hormonzavaros voltam tehát nem volt újdonság hogy 1-1 hónapban kimaradt a menstruációm. Anyának viszont gondolom megérzése volt és folyton noszogatott, hogy de menjek el orvoshoz. Előtte csináltam egy tesztet ami negatív lett. Az orvos azt mondta, hogy megvizsgál de ne reménykedjek. Azután az ultrahangnál meghallottam a szívhangot es kiderült hogy 9 hetes vagyok :)
2019. okt. 15. 13:41
2/8 anonim válasza:
Minden baj volt. Reggeltől estig bőgtem. Olyan mély megmagyarázhatatlan szomorúságot éreztem konkrétan a semmitől amit előtte csak akkor, amikor az első fiammal terhes lettem és ugyan ez az érzés kapott el. Ez miatt csináltam a tesztet 1nap késés után pozitívat. Szoptatós fogamzásgátló mellett sikerült teherbe esnem.
2019. okt. 15. 14:02
3/8 anonim válasza:
Totál elfelejtettem,hogy menstruálnom kéne épp majd a telóm jelzett ,,elfelejtette megadni a menstruációját?" 8.nap volt :D
Este szép pozi teszt,most egy 3 hónapos fiúcska
2019. okt. 15. 17:17
4/8 anonim válasza:
Én 2 év próbálkozás és egy vetélés után úgy döntöttem, munkahelyet váltok, elkezdek megint fogamzásgátlót szedni.
Elmentünk nyaralni, vittem a bogyót is h csütörtökön megjön és,elkezdem szedni. Hát nem jött meg. Péntek semmi.
Gondoltam izgulok az új munkahely miatt.... Na majd holnap. És semmi.
Szombat éjjel arra keltem h iszonyúan fáj a bimbóm!
Vasárnap hazafelé vettünk egy tesztet. Még este megcsináltam ahogy hazaértünk. Hát volt meglepetés, és öröm.
Hát még a dokinál, mikor kiderült h ikreket várok 😍
2019. okt. 15. 18:31
5/8 anonim válasza:
Már 13 napja késett! Folyton álmos voltam,csak aludtam volna egész nap.A barátnőim mondták már hogy miért nem veszek tesztet. Mondom minek, úgysem vagyok terhes,nem érzem magam annak. Meg csináltam én már annyi tesztet mindhiába... Következő este észre vettem a melleimen hogy valahogy másképp néznek ki!😂 Fájni nem fájt egyáltalán.Mondtam is a férjemnek akkor hogy valahogy nem úgy néznek ki mint máskor... Úgyhogy reggel mégis csak veszek tesztet.Vettem, de csak délután 2-kor volt bátorságom megcsinálni. Mivel akkor már 6 hetes terhes voltam egyértelműen kimutatta a 2 csíkot.😊 Hihetetlen érzés volt. Másnap azért megismételtük.
11 év után ért minket ez a kellemes meglepetés! Azóta a 17.hétben járunk! 😊
2019. okt. 15. 21:59
6/8 anonim válasza:
Nekem az egyik tünet a hirtelen szédülés, émelygés volt mikor felálltam egyszer a székből. Meg nagyon jól esett egy-két étel, jókat ettem belőlük, mintha ki lettem volna éhezve rájuk. A harmadik, ami fura volt: ha a telefonomon netezgettem pl. az instát pörgettem fel-le, gyorsan mozgott a kép a kijelzőn, elkezdtem émelyegni hirtelen. Ezt sem előtte, sem azóta nem tapasztaltam. Aztán mikor késett már két napja, teszteltem..
2019. okt. 15. 22:38
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Gratulálok mindenkinek! Aki pedig most kismama kitartást és boldog baba várást!
2019. okt. 16. 09:25
8/8 anonim válasza:
Az esküvőnkre készültünk. Két héttel előtte a szüleimnél felpróbáltam a ruhat, hát a hátamon nem jött fel a zippzár, előtte két héttel igen. Gondoltam is, hogy nem hízzhattam mellre ennyit két hét alatt. Másnap elhatároztam, hogy hát ha így állunk megcsinalom a 2 hetes fehérje shake diétát. Csináltam már többször, de akkor reggel az első fehérje shaketől felfordult a gyomrom. Még akkor sem gondoltam semmit...Ebédszünetben az utam egy drogéria elé vitt. Vettem egy tesztet, hogy a biztonság kedvéért megcsinalom, ha hazaérek. De próbáltam elhessegetni a gondolatot, hiszen volt még egy hét a menstruációmig. És este mégis gyönyörű pozitívat teszteltem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!