Ki nem várja a menstruációját októberbe?
10. vagyok
28-án már nem voltak pé tüneteim, így én úgy gondolom, hogy az már nem volt termékeny nap :/
Hát azért még egy nagyon picit reménykedem, de ha nem sikerül most, akkor következő hónapban igyekszünk jobban időzíteni
5# vagyok
A lányommal mikor terhes lettem pontosan tudtam mikor fogant. Abban a hónapban sokat voltünk külön a párommal, fiammal kórházban voltunk...egy alkalommal tudtunk együtt lenni. Az szeptember 14.e volt,ès 18.án volt ovus fájdalom. Szóval 4 napig birták a fickók :) én is addig reménykedek mindig még meg nem jön. Addig bármi lehet.
Én holnap, holnaputánra nem várom. Ami fura, hogy előtte 3 nappal barnázni szoktam már. Eddig semmi. Ma reggeli facelle negatív...
M.
15-ös!
Dettó. Mindig 2-3 nap barnazassal indul a dolog, most semmi. De ez nálam lehet h a palástfű tea miatt van, hiszen a teszt tegnap negatív lett
10. Voltam
Gratulálok! :)
Nincs jobb érzés, mint anyukának lenni! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!