Meddig lehet eltitkolni a terhességet, közepes testalkattal?
Nem vagyok vékony, de eszméletlen dagadt sem.. olyan töltött galamb... 167/70kg
19/l
Egy eleted van, ne rontsd el. Mellesleg az arvahazak dugig vannak es egyaltalan nem biztos, hogy jo dolga lesz a gyereknek.
Az "eletvedokkel" meg ne torodj, ok csak a darabszamra mennek, a te eleted marhara nem erdekli oket. Sot, miutan megszuletett a gyerek, onnantol az sem szamit nekik. Alszent az osszes.
Egyebkent hol az apa?
Ne viccelj már! 19 éves vagy,még jóformán gyerek. Hoztál egy rossz döntést,amikor nem védekeztél, de nem kell még utána is butának lenned!Tessék elmenni abortuszra!
Előtted utána az egész élet.Szülhetsz gyereket, megfelelő családba, biztonságba. Ez egy rosszabb időszaka lesz az életednek, de ne tedd magad tönkre egy terheséggel,szüléssel, örökbeadással. Az abortusz egy kisebb lelki teher,hidd el nekem!
Most lehet megkövezni, de én nem küldeném abortuszra a kérdezőt. Mondjuk dönteni úgyis ő fog, de én gyilkosságnak tartom, kivéve ha az anyuka egészsége veszélybe kerül vagy a baba súlyos betegen születne.
Az abortusz rohadt egyszerűnek tűnik, de mi van, ha a kérdezőnek emiatt többet nem lehet gyereke és később, ha majd tényleg akar gyereket, ezt fogja bánni?
Kérdező, az én véleményem az, hogy tartsd meg a babát, egyáltalán nem biztos a hányás meg a többi dolog amivel itt riogatnak. Rengeteg meddő pár szeretne babát, akit sajátjukként tudnának felnevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!