Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet eltitkolni a...

Meddig lehet eltitkolni a terhességet, közepes testalkattal?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vékony, de eszméletlen dagadt sem.. olyan töltött galamb... 167/70kg

19/l

2019. okt. 5. 14:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%
Nem esélytelen, attól is függ, hogy csak látod őket, vagy amikor találkoztok, órákat töltötök- e együtt. Illetve még azon is múlik, hogy télen szülsz-e, vagy nyáron... nyilván, ha nyáron, akkor lehetetlen eltakarni. De pl ha márciusban, akkor mákod van, mert most jön a kabátos időszak.
2019. okt. 5. 19:57
 22/29 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a legjobb út, ha nem akarod elvetetni, hogy elmondod, mit tervezel és végig csinálod. Vagy nem találkozol velük.
2019. okt. 5. 21:56
 23/29 anonim ***** válasza:
3%
Jobb ha elveteted.
2019. okt. 6. 05:49
 24/29 anonim ***** válasza:
33%

Egy eleted van, ne rontsd el. Mellesleg az arvahazak dugig vannak es egyaltalan nem biztos, hogy jo dolga lesz a gyereknek.

Az "eletvedokkel" meg ne torodj, ok csak a darabszamra mennek, a te eleted marhara nem erdekli oket. Sot, miutan megszuletett a gyerek, onnantol az sem szamit nekik. Alszent az osszes.

Egyebkent hol az apa?

2019. okt. 6. 06:36
 25/29 anonim ***** válasza:
61%

Ne viccelj már! 19 éves vagy,még jóformán gyerek. Hoztál egy rossz döntést,amikor nem védekeztél, de nem kell még utána is butának lenned!Tessék elmenni abortuszra!

Előtted utána az egész élet.Szülhetsz gyereket, megfelelő családba, biztonságba. Ez egy rosszabb időszaka lesz az életednek, de ne tedd magad tönkre egy terheséggel,szüléssel, örökbeadással. Az abortusz egy kisebb lelki teher,hidd el nekem!

2019. okt. 6. 11:07
 26/29 anonim ***** válasza:
66%
Én márpedig NEM választanám azt, hogy megöljem a gyerekemet, akkor már inkább az örökbeadás, kérdező! De! Mindig van időd meggondolni még a szülés után is, mert nagyon meg fogod bánni, ha örökbeadod. Olyan nincsen, hogy nincs más lehetőség. Lehet, hogy a szüleid támogatnának ebben. De ha nem, akkor is van más út mindig.
2019. okt. 6. 13:36
 27/29 anonim ***** válasza:
18%
Jajj ne gyertek ezzel hogy megoli meg gyilkossag..egy par mm-es sejtcsomo mèg nem èrez...
2019. okt. 6. 15:33
 28/29 anonim ***** válasza:
82%

Most lehet megkövezni, de én nem küldeném abortuszra a kérdezőt. Mondjuk dönteni úgyis ő fog, de én gyilkosságnak tartom, kivéve ha az anyuka egészsége veszélybe kerül vagy a baba súlyos betegen születne.

Az abortusz rohadt egyszerűnek tűnik, de mi van, ha a kérdezőnek emiatt többet nem lehet gyereke és később, ha majd tényleg akar gyereket, ezt fogja bánni?

Kérdező, az én véleményem az, hogy tartsd meg a babát, egyáltalán nem biztos a hányás meg a többi dolog amivel itt riogatnak. Rengeteg meddő pár szeretne babát, akit sajátjukként tudnának felnevelni.

2019. okt. 6. 15:34
 29/29 anonim ***** válasza:
77%
Utoslsó vagyok, még annyi, hogy mivel nagykorú vagy, nem kell elmondanod a szüleidnek, bár ki tudja, lehet az első sokk után melléd állnának.
2019. okt. 6. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!