Hát márpedig így csak sokkal jobban kib*aszol magaddal, lehet hogy baromi szarul fogod viselni a terhességet és vegighanyod vagy más komplikáció merül fel, ami miatt nem fogod tudni a sulit se csinálni, nem mellesleg mindenki látja majd, hogy terhes vagy és egyszer eltűnik a pocakod és a gyerek is.. Aligha fognak ítélkezni és megvetni. Elszúrod az életedet ilyen fiatalon, egy terhesség szülés nem egy sétagalopp, nehogy azt hidd, és milliószor jobban megviseli a testet, mint egy kb fél órás abortusz...
2019. okt. 5. 15:36
12/29 anonim válasza:
Szerintem ez így nem járható út. Nekem alig volt hasam és mondjuk tömegközlekedésen, nagykabátban észre se vették, de a szüleid tuti kiszúrják, mert látnak már 19 éve. A legjobb ha elmondod nekik.
2019. okt. 5. 15:38
13/29 anonim válasza:
Nehéz helyzet.Mondjunk én a szüleim előtt nem tudnék titkolózni.És mi lenne ha elmondanád nekik?Lehet hogy első reakciójuk a düh,csalódottság lenne de lehet azt mondják, hogy tartsd meg és ők segíteni fognak titeket.Arról nem írtál,hogy ha tehetnéd megtartanad-e.Persze te tudod, a te döntésed.Nem vagyok abortusz párti, de valahogy egyetértek az előttem szólóval, az örökbe adás sokkal nagyobb lelki teher (legalábbis számomra az lenne) mint egy abortusz.Úgy leélni az életed, hogy valahol van egy gyermeked...hát nem tudom.
2019. okt. 5. 15:43
14/29 anonim válasza:
En sem csinalnam vegig a terhesseget,csak hogy orokbe adjam....nem tudod mire vallalkozol. Leher hogy 2 honapig hanyni fogsz,de minimum emelyegni. A sulit el is felejtheted. Aztan lehetnek gorcsok,verzs,rossz helyen tapado lepeny. Aztan fekhetsz a terhespathologian heteket. Utana a szules is fincsi. Ha mindezt vegigcsinalod,csak azert h orokbe add,haaat,nem tudom. En nem tartanam meg a helyedben.
2019. okt. 5. 15:44
15/29 A kérdező kommentje:
Nagyon fáj, hogy igazatok van. Csak jó érzés volt a lelkemnek egy pillanatig naívnak lenni.
2019. okt. 5. 16:05
16/29 anonim válasza:
Lehetetlen végig titkolni, hacsak nem mész ki külföldre egy fél évre, ahol senki ismerős nem lát.
Ha pedig végül mégis meggondolnád magad, és megtartod, akkor mit mondanál? Honnan lett a baba?
Legyél őszinte a szüleiddel. Biztos csalódnak, veszekednek, de segíthetnek, támogathatnak is.
2019. okt. 5. 16:31
17/29 anonim válasza:
Huh. Merész lennél nagyon ha ezt be akarnád vállalni. Én se vagyom ha kell ha nem, abortusz-párti, de inkább azt választanám ebben a helyzetben, mint kivinni egy ki tudja milyen terhességet és aztán a bennem növekedő kis életet tovább adni. Én nem tudnék. A barátnőm négy éve csináltatott abortuszt, a szülei nem tudták meg sohasem...
2019. okt. 5. 16:32
18/29 helmez válasza:
Nekem a családtagjaim már 7 hetes terhesen megkérdezték hogy : terhes vagy? Azt mondták hogy ez nem olyan hízás , mint amikor tényleg meghíztam kicsit . :D
Előbb -utóbb úgyis kiderül .
2019. okt. 5. 18:38
19/29 anonim válasza:
Azokra nem gondoltok, akiknek pedig csak az örökbefogadás az egyetlen útjuk és évek óta várólistán vannak? Ráadásul lehet a terhesség végére másképp fog dönteni. Azért nem olyan naív álom ez,ha megfelelően átgondolja.
Én is azt tanácsolom,ha követed a gondolatmeneted, hogy bár nem ismerem a Szüleid,de abból következtetve nem lehet olyan rossz a kapcsolat,ha két hetente hazalátogatsz,hogy mondd el Nekik! Felnőtt ember vagy úgyis Te fogsz dönteni,de hátha tudnak segíteni akár gondolkodni is vagy bármiben kimeneteltől függően.
2019. okt. 5. 18:59
20/29 anonim válasza:
És hogy gondolod, utána fél évig nem mész haza, vagy mi? Nem kötekedésből kérdezem, de gondold át, hogy ha két hetente szoktál hazajárni, aztán hirtelen "meghízol", aztán eltűnsz hónapokra, akkor szerintem teljesen biztos, hogy rá fognak jönni, mi a szitu. Arról nem is beszélve, hogy szülés után koránt sem biztos, hogy rögtön pont úgy fogsz kinézni, mint előtte, és azt is észre fogják venni. Szóval szerintem muszáj lesz elmondanod nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!