Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek tartsam meg a...

Szerintetek tartsam meg a harmadik gyereket is?

Figyelt kérdés
Van egy ket es fel eves es egy 8honapos pici lanyom. Most viszont gondban vagyok mert megint terhes lettem. amikor a ferjemnek elmontam nagyon orult neki de viszont en ugy erzem h nem szeretnem megtartani. Anyagi gondjaink nincsenek de igy is nagyon nehez ketto pici gyerek mellett fozni mosni takaritani. Fogalmam sincs mit csinaljak. Abortusz ellenes vagyok!!! Valoszinu ha el vetetnem azt soha nem bocsajtanam meg magamnak de szerintem a ferjem sem. de en ugy gondolom hogy minek kell mrg egy gyerek ketto pici gyerek melle.. A nagyobhik lanyom meg az ovodat sem kezdte el. Ti hogy dontenetek a helyemben? Elore is koszi a valaszokat..
2019. okt. 5. 13:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Szerintem, megtartom.. :) egyebkent is szerettem volna egy harmadik gyereket csak ugye nem most. De ha mar ossze jott hamarabb akkor legyen.. Bizom benne hogy mostmar a ketto kislany utan kisfiu lesz. de oszinten meg mondom h meg mindig nem vagyook biztos a dontesemben :/
2019. okt. 5. 17:14
 12/17 anonim ***** válasza:
97%
Megtartanám.
2019. okt. 5. 17:48
 13/17 anonim válasza:
58%

Alighanem a Mátyás király mesébe hallottam "ahol kettőnek jut ott a harmadik se marad éhen".

Nincs jogod egy emberi élet felet Ítélkezned.(lehet erősnek hangzik de igaz).

2019. okt. 5. 21:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy ne lenne joga? Csak tisztességesebb lett volna akkor meghozni ezt a döntést, amikor elég lett volna gumit húzni.
2019. okt. 5. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Megtartanám, de beszélnék a férjemmel, hogy kezdek kimerülni, és kellene segítség (akár fizetett is.)
2019. okt. 6. 17:12
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát bizony, segitseg nelkul nehez lesz.. :/
2019. okt. 6. 19:05
 17/17 A kérdező kommentje:

A ferjem azt mondta hogy nem kell nekem takaritono mert az en dolgom fozni, mosni, takaritani.. szerinte, masnak is vannak gyerekei es megis rend van es foz..

De persze o elvarja h ketto gyerek melett terhesen kiszolgaljam, ele rakjam a kajat.. Tehat, nem lenne segitsegem!!

2019. okt. 7. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!