Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy már 15...

Lehetséges, hogy már 15 hetesen a baba mozgását éreztem?

Figyelt kérdés

Az uh szerint, holnap leszünk 15 hetesek (az én számításom szerint pénteken, de ez a pár nap szerintem nem számít) és ma hajnalban egy apró pici mozdulatot éreztem a pocimban!Vártam utána, h "nah picúr, még egyet!", de már nem rúgott többet! Szerintetek tévedtem???

Egyébként az első babámat várom....

Előre is köszi!

2007. dec. 10. 07:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen korban éreztem először. Szintén első babám úgyhogy lehetséges. Ha ő volt akkor hamarosan úgyis megint jelentkezik! :)
2007. dec. 10. 08:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy előfordul. A dokim azt mondta, hogy a kisnövésűek és vékony testalakatúak is hamarabb megérezhetik a babócát, mert náluk nincs akkora mozgástere a babának a mellkascsontozat alatt. Ha mostantól ismétlődnek ezek az "pici mozdulatok", akkor biztosra veheted hogy Ő az. :)
2007. dec. 10. 08:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,érezheted!Én is az első babámat várom és az enyém is 15 hetesen mozdult meg először.Egyébként én is vékony testalkatú vagyok.Biztosan jelentkezni fog újra a pici,de ne ijedj meg,ha néhány napig nem érzed őt.Meglátod 1-2 hét és már össze sem téveszted semmivel a mocorgását.Szerintem a legeslegjobb dolog a világon!!!!!:-)))Örömteli babavárást!17 hetes kismama
2007. dec. 10. 09:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én 14 hetes+1 napos vagyok és pár napja én is érzem. Igaz, nekem nem az első terhességem.

Boldog babavárást!!

2007. dec. 10. 09:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Ő volt az! :-)))
2007. dec. 10. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tévedtél az tuti.Én 17 hetesen éreztem meg,mintha megpöckölt volna bellülről.Eltelt 1 hét és most már egyre többször érzem.Nagyon jó érzés.Amúgy nekem is első baba.
2007. dec. 10. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!