Csináljak most tesztet?
Egy fura problémával jöttem. Nem tudom, hogy pontosan mikor volt az utolsó menstruációm, mert kB 2 hónapja lusta voltam írogatni. Vagy szeptember 5.én vagy szeptember 10.én.
Szeptember 18.án volt egy fura bekattanásunk, hogy álljunk neki a 2. Babának és védekezés nélkül csináltuk, de aztán meggondoltuk magunkat, és a többi aktusnál védekeztünk.
Ha szeptember 5.én volt az utolsó menstruációm akkor a 18.ával pont a legtermékenyebb napon voltunk együtt, és mivel 24-28 napos ciklusaim vannak, így a leghosszabb ciklussal számolva is tegnap kellett volna megjönnie.
Tegnap voltak görcsöléseim,premens tüneteim, úgy voltam vele, hogy ma reggelre tuti megjön, de nem jött meg.
Nem merek tesztet csinálni, mert a férjemmel már nagyon beleéltük magunkat, hogy tuti baba van a dologban.
Arról nem is beszélve, hogyha mégiscsak 10.én jött meg, akkor túl korai lenne teszthez.
Nem (csak) sz a durva, hogy felnőtt nő létedre egy olyan kérdést teszel fel, ami egy tinitől lenne elfogadható, dehogy felnőtt anyuka létedre egyszer van egy
bekattanásod" hogy kell második gyerek, aztán meg mégse, aztán most mégis, mert beleélted már magad, na az azért nem piskóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!