Ha olyan tesztet hozott a párom amit a nap bármely szakaszában el leher végezni, akkor akár ma este is megcsinálhatom?
Figyelt kérdés
Vagy jobb, ha várok reggelig? (Az első vizelettel)2019. okt. 1. 19:17
1/11 anonim válasza:
A legtöbbre ezt írják
De érdemes reggelig várni
2/11 anonim válasza:
Meg de ha épp csak kexik a vérzésed simán negatív lesz este. Várj reggelig.
3/11 anonim válasza:
Attól is függ, hogy a ciklus mely napján vagy. Ha már meg kellett volna jönnie jó pár napja, akkor nagy valószínűséggel kimutatja estiből is, főleg ha középidőben volt ovulációd. De ha még előtte vagy, akkor mindenképp várj reggelig. Egyébként az meg már nem sok idő.
4/11 A kérdező kommentje:
Tudom de már úgy izgulok.
3 napja késik amúgy
2019. okt. 1. 19:28
5/11 anonim válasza:
Akkor már talán este is kimutatná, viszont, ha csak ez az egy van, akkor várnék reggelig.
6/11 anonim válasza:
Hát én vagyok olyan kíváncsi típus, hogy megcsinálnám. Max, ha negatív, és 2 nap múlva még mindig nem jön meg csinálnék még egyet reggeliből.
7/11 anonim válasza:
Nem ezen a pár órán fog múlni. Én a helyedben biztosra mennék és várnék reggelig. Különben egy újabb kérdést fogsz feltenni holnap reggel, hogy 3 napja késik, tegnap este teszteltem, de negatív lett, van még remény? :) És ezt ne vedd magadra, de én már nagyon unom az ilyen kérdéseket, amiket meg lehetne előzni, ha kivárnák azt a pár órát...
8/11 anonim válasza:
Vagy felteszi a fotót a tesztről, hogy esti, de látunk-e második csíkot.
Várd meg a reggelt.
10/11 anonim válasza:
Én 3-4 napos késéssel este csináltam,pár másodpercen belül majd kiverte a szemem a második csík :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!