Nyugodt szívvel végezzem el a tesztet és kár izgulni, vagy lehet rá okom?
10 napja múlt el a menstruációm.
Nehezen jött meg, másfél napig csak pecsételtem, utána beindult, állagra nem észleltem eltérést, mennyiségre kevesebb volt, de így is kihúzta 6 napig az átlag 4 helyett.
Három napja érzem azt, hogy húz az ágy, picit rossz a közérzetem, émelygek és bár a hőmérő nem mutat nagy eltérést, én mégis úgy érzem néha, hogy magasan van a testhőm. A mellem nem fáj, maximum ha leveszem a melltartót, de az volt már máskor is.
Hason feküdni nem esik jól, mert keménynek érzem (?), szúr és fel is vagyok puffadva (ezt fekve nem érzem, de ha állok, akkor katasztrófa).
A hangulatom hol nyugodt, hol fel tudnék robbanni.
Elvileg 3 nap múlva fogok ovulálni.
Tesztet holnap tervezek csinálni, mert akkor jön haza a párom vidékről és ha esetleg pozitív, akkor nem szeretnék egyedül összeesni itthon, legyen aki elkap :)..., addig viszont érdekelne, ti hogy gondoljátok?
Vegyél inkább ovulációs tesztet, ciklus közepén annak több értelme van.
Terhességi tesztet venni teljesen felesleges.
Én azt mondom, hogy vegyél tesztet, én rossmanban vettem egy 600 ftos tesztet. Nekem az is kimutatta a terhességét.
Vannak olyan nők akik lehet hogy menstruálnak, még is terhesek. (Közeli ismerős is átesett ezen, 3. hónapban vették észre)
Ha az a 600 ftos teszt nem mutatja ki akkor sajna nem sikerült. Bár nem tudom a szavadjárásából kivenni hogy tervezitek e.
Ha halványan mutatja az a teszt akkor valszeg sikerült. Én hogy biztosra menjek a reggeli pozi teszt után elrohantam egy drága tesztet venni, ami extra érzékeny. Hát tényleg pozitív lett.
Nem dolgozunk rajta direkt, hogy legyen kisbabánk, de ha becsúszik, akkor állunk elébe a szülői feladatoknak és élményeknek, ezért a megszakítás. A sorsra van bízva ez a dolog. Én nem bírom a latexet, fogamzásgátlót soha nem szerettem volna szedni, a hüvelygyűrű pedig nem vált be. (Pharmatexet használtam akkor, amikor még biztos voltam abban, hogy nem szeretnék gyereket.) 8 hónapja így csináljuk, eddig nem lett belőle semmi, de nem is érzetem semmi "tünetet".
A válaszokat köszönöm mindenkinek, zöld kezet adtam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!