Kismamik, ki-meddig tervez dolgozni? Várjátok már a szabit, vagy inkább nehéz szívvel gondoltok a munka végére és arra, hogy el kell búcsúzni a kollégáktól? Mik a terveitek a szabi kezdetétől a szülésig, mivel töltitek az időt?
2-es, meglepően olvastam, hogy sebes a szád annak ellenére, hogy saját evőeszközzel eszel, mert hetek óta én is ezzel küzdök! Nem gondoltam volna, hogy a terhességhez köthető, de biztosan érzékenyebbek vagyunk ilyenkor. Én munkahelyen az ottani evőeszközöket használom, de mindig elmosom először akkor is, ha a fiókból, vagy mosogató gépből veszem ki, mégis valahogy kifakad folyton a szám széle.
Az influenza járvány miatt én is aggódom, január elején, amikor a csúcson járt, akkor 2 hetet itthon voltam, nehogy elkapjam. Apukának adattunk be védőoltást, hogy legalább ő ne hozza haza, ha esetleg leszek olyan szerencsés, hogy se munkahelyen, se metrón, se villamoson nem szedem össze. Eddig sikerült megúsznom annak ellenére is, hogy reggel és este munkából jövet-menet annyian vannak a villin és a metrón is, hogy egymás szájában állunk.
Nekem számít, hogy minél kevesebb ideig kapjam azt a kevéske táppénzt...és örülök ha fizetést kapok amíg csak lehet...persze ha az egészségi állapot és a munkakörülmények megengedik.
Én kb a 33-34 hétig szeretnék dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!