Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen cirkuszba menni?

Terhesen cirkuszba menni?

Figyelt kérdés
18 hetes kismama vagyok, van már egy 5 éves gyermekünk. Cirkuszi előadás lesz a városunkban és nagyon szeretne elmenni. Lehet valami baja a babának a hanghatások miatt? Az első terhességem alatt nem voltam "ilyen" helyeken
2019. szept. 30. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem lehet baja, menjetek nyugodtan.
2019. szept. 30. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Egy vízzel telt lufiban van... Te mégis mennyi zajt hallasz egy medencében a víz alatt?
2019. szept. 30. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:
7%
Viszont a mozit nem ajanlom senkinek. Zug,rezonal a hasban a viz,kemenyedett. Marha kellemetlen volt. A cirkusz szerintem annyirs nem hangos mint egy zart terem.
2019. szept. 30. 19:05
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
A mozitól se lesz a világon semmi baja nem kell ennyire ráparázni.
2019. szept. 30. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
8%
Lehet de marha kellemetlen volt a mozi. Kemeny volt a hasam. Nem hiszem hogy jot tesz. A viz vezeti a hangokat.
2019. szept. 30. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Mi rendszeresen járunk programokra q gyerekekkel, ma pl. Mozi volt, de pénteken pont cirkusza megyünk, hétvégén koncerten voltunk. 23 hetes vagyok ikrekkel, semmi gond nem volt....
2019. szept. 30. 21:05
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
A méhed nagyon hangos hely a picinek alapból. Gyakorlatilag mindent hall, ami benned történik. A gyomrod korgását, a vér áramlását stb. A kintről érkező zajok viszont tompítottak neki. Szóval menj nyugodtan.
2019. szept. 30. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Ha állat is fellép a cirkuszban, inkább ne menjetek. Nem a pocakod miatt. Hanem mert az ilyen helyeket beszüntetni kellene, nem pénzzel támogatni... :(
2019. szept. 30. 22:20
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
A húgom 27 hetesen jött el velem koncertre az Arénába. Azóta már megszült, semmi baja nincs a gyereknek. Rég voltam már cirkuszban, milyen hanghatások vannak ott, amitől tartasz?
2019. okt. 1. 11:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ, mentek a zöld kezek :) Főleg a hanghatás miatt kérdezem. Nem lesznek állatok :)
2019. okt. 1. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!