Terhesen gyógyfürdő?
Figyelt kérdés
Szisztok,32 hetes terhes vagyok szerintetek elmehetek a Rudas gyògyfürdőbe?
Minden rendben van velünk
2019. szept. 26. 20:06
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem, a meleg termálvíz tilos terhesen, illetve bacit is sokkal könnyebben szedsz össze terhesen.
2/8 anonim válasza:
Szia! A strand egy dolog, megoszlanak a vélemények, de a termálvíz tilos. Beindíthatja a szülést a vérbőség miatt.
4/8 anonim válasza:
Nem javallott! Elmehetsz a Rudasba de a vízbe ne menj be maximum lábig.
5/8 anonim válasza:
Én úgy voltam ilyen helyen hogy a medence szélére tettem egy felfújható kispárnát, arra ráültem és belógattam a lábam. Így beszélgettem a többiekkel.
6/8 anonim válasza:
Hat en pozitiv teszt ota nem mentem se strandra se semmilyen furdobe. Termalvizbe vegkepp nem szabad.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem megyek,köszönöm a válaszokat :)
2019. szept. 27. 12:51
8/8 anonim válasza:
Strandon, úszó medencében voltam párszor terhesen (sosem voltam érzékeny ilyesmire ) de melegvízes medencébe már én sem merészkedtem, csak lábamat lógattam benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!