Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magamnak csináltam mindig...

Magamnak csináltam mindig mükörmöt szerintetek terhesség alatt lehet müköröm sok hölgynek lattam terhesen mükörmöt?

Figyelt kérdés
2019. szept. 29. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Szóismétlés, tagolás, ékezetek...

Ha sok terhes nő kezén láttál műkörmöt, akkor nyilván nem gond!

2019. szept. 29. 09:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, igen.
2019. szept. 29. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Lehet. A köröm felszívóképessége szinte a nullával egyenlő, így nem okoz gondot semmi. Inkább a növekvő pocak miatt kényelmetlen ülni a vendégnek.
2019. szept. 29. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Mit? Műkörmöt?
2019. szept. 29. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

Komolyan háromszor írtad le?

Ha esetleg újra megkérdeznéd:

,,Magamnak csináltam mindig műkörmöt.

Szerintetek lehet terhesség alatt? Mert sok hölgynek láttam,hogy van."

Lehet.Nem a műkörömmel van gáz,hanem az anyagokkal amit orron keresztül beszívsz.Vegyél fel maszkot és akár hetente is megcsinálhatod.

2019. szept. 29. 12:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert kell bele kotni hogy irom le nem mindegy az neked egy normalis valaszt kertem . Koszi
2019. szept. 29. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
26%
Nekem mindid műköröm volt és festett hajam. Viszont amikor terhes lettem nem volt egyik sem. Nem értek hozzá egyaltalan de én akkoriban igy láttam jónak. Az elővigyázatosság nem hátrány.
2019. okt. 1. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!