Terhes lehetek? Nem vettem volna észre ilyen sokáig?
Csináltam tesztet,ami teljesen negatív lett,de nem hagyott nyugodni ez az érzés. Elkezdett folyni az előtejem is,mint a lányomnál terhességem alatt. Elmentem orvoshoz és kiderült, hogy 13 hetes terhes vagyok egy kisfiúval. Genetikaira sikerült éppenhogy egy időpontot kérnem. Jelenleg még a sokkhatás alatt vagyunk,de úgy gondolom, hogy ez idővel örömbe fog át fordulni. Férjem sosem akart fiút csak 2 kislányt, aztán tegnap haza jött egy fiús rugival, hogy ez milyen aranyos szóval úgy érzem, hogy kezd megbarátkozni vele elég hamar. :) Kérdeztem, hogy miért nem mutatta a teszt. Annyit mondott az orvos, hogy ritkán de előfordul ilyesmi. Azóta elmúlt a derékfájásom a szédülésem,de legalább sokkal könnyebb,mint a lányoknál,ahol folyamatosan hánytam a 18. hétig. Úgy érzem, hogy ez egy jóval könnyebb terhesség lesz és talán sikerülhet megszülni hüvelyi úton.
(Császáros voltam).
Gratulálok.
De ha 7 hónapja volt császárod, nem kéne erőltetni a hüvelyi szülést. De ez már egy másik kérdés, messze van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!