Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lehetek? Nem vettem...

Terhes lehetek? Nem vettem volna észre ilyen sokáig?

Figyelt kérdés
7 hónapja szültem a kislányomat. Rögtön normálisan megjött időre pár hónapig. Aztán kb. 4 hónapja késegetett ilyen 4-6 napokat, aztán ugyanúgy megjött, azt hittem, hogy csak ciszta miatt nem akar,mert rengetegszer volt cisztám terhességem előtt. Védekeztünk óvszerrel minden alkalommal. Fogamzásgátlót orvosi okok miatt nem szedhetek. Mindig körültekintően jártunk el,mert én vissza szerettem volna menni dolgozni 2 éves korában. Viszont ma többször is éreztem egy apró simogatást belülről,amit nem tudtam hová tenni. Puffadt vagyok, semmi étvágyam nincs és nagyon nagyon elkezdett fájni a derekam és szédülök. Ugyanez volt a terhességemnél csak ott nagyon hánytam. Tesztet csináltam. Nem tudjuk eldönteni. Megmutattam pár barátnőmnek. Van aki lát rajta valamit,van,aki nem szóval olyan 50-50%. Volt,aki azt mondta, hogy csak száradási,valaki vélte felfedezni, hogy színe van. A lányommal majd leugrott a csík 1 hét késés után. Képet nem tudok róla mutatni, mert a férjem kidobta,hogy ne is nézegessem úgy sincs rajta semmi.Pénteken tesztelek újra. Lehetséges, hogy nem vettem észre hónapokig,ha már mozgolódást érzek? Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Ha terhes is vagyok, akkor miért nem mutatja a teszt? Járt már így valaki, hogy későn vette észre?
2019. szept. 30. 13:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Csináltam tesztet,ami teljesen negatív lett,de nem hagyott nyugodni ez az érzés. Elkezdett folyni az előtejem is,mint a lányomnál terhességem alatt. Elmentem orvoshoz és kiderült, hogy 13 hetes terhes vagyok egy kisfiúval. Genetikaira sikerült éppenhogy egy időpontot kérnem. Jelenleg még a sokkhatás alatt vagyunk,de úgy gondolom, hogy ez idővel örömbe fog át fordulni. Férjem sosem akart fiút csak 2 kislányt, aztán tegnap haza jött egy fiús rugival, hogy ez milyen aranyos szóval úgy érzem, hogy kezd megbarátkozni vele elég hamar. :) Kérdeztem, hogy miért nem mutatta a teszt. Annyit mondott az orvos, hogy ritkán de előfordul ilyesmi. Azóta elmúlt a derékfájásom a szédülésem,de legalább sokkal könnyebb,mint a lányoknál,ahol folyamatosan hánytam a 18. hétig. Úgy érzem, hogy ez egy jóval könnyebb terhesség lesz és talán sikerülhet megszülni hüvelyi úton.

(Császáros voltam).

2019. okt. 5. 07:14
 12/13 A kérdező kommentje:
Lányomnál,nem lányoknál :)
2019. okt. 5. 07:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Gratulálok.

De ha 7 hónapja volt császárod, nem kéne erőltetni a hüvelyi szülést. De ez már egy másik kérdés, messze van még.

2019. okt. 5. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!