Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma pozitívat teszteltem...

Ma pozitívat teszteltem viszont pár hét múlva házasodunk. Ilyenkor mit lehet tenni? (alkohol)

Figyelt kérdés
Nem szoktam alkoholt inni így nem tűnne fel senkinek, hogy nem vedelem a feleseket, viszont pl a polgárinál mi van a pezsgővel? Mégsem rakathatok helyette almalevet mert az feltűnő lenne és nem szeretném a násznép orrára kötni a terhességet főleg, hogy korai még.
2019. szept. 28. 23:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ittam belőle :) 1 decit szoktak önteni, annak kb a felét megittam, nem izgultam túl. 9 hetes kismama voltam.
2019. szept. 29. 07:46
 12/15 anonim ***** válasza:

A koccintásnal nálunk most nyáron úgy volt hogy lett szólva, hogyalkoholmentes pezsgőt adjanak.

Mindenki azt ivott, a tanuk és mi.

Mind megittuk, hiszen a gravírozott poharat utána megkaptuk.

2019. szept. 29. 19:54
 13/15 khniki ***** válasza:
100%
Én nem voltam terhes az esküvőn, de egy korty alkoholt sem ittam. Nem hiányzott és nagyon jól éreztem magam. :)
2019. szept. 29. 21:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Gyerekpezsi egyértelmű, legyen előre kiöntve, meg persze tudjátok, h melyik a te poharad és kész.

A fájdalomcsillapítós +egyéb kifogások szerintem nem az igaziak, tekintve h én 9 esküvőből 7-en ilyesmiket hallottam, és “meglepetés”, 3-4-5 héttel később mindegyik ara hirtelen betöltötte a 12. terhességi hetet... :D Nehogy félreérts, nem tartozom a terhesen házasodókat elítélő mammerek közé, csak nagyon átlátszó az ilyen szitu. :P Ha tényleg fontos, hogy még ne tudjanak róla, akk én inkább átverném kicsit a násznépet, pl. egy-két “vodkát” látványosan meginnék valakivel, persze a pultosokkal/pincérekkel előre egyeztetve, h vizet adjanak (nem fognak meglepődni ;)). Nem kerül semmibe, egy perc “leszervezni”, viszont biztosan elejét veszi a találgatásoknak/pletykáknak, ami egy fájdalomcsillapítós duma után valszeg megindulna a hátad mögött. ;)

2019. szept. 30. 08:38
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
7 hetes terhes voltam a lakodalmunkon. Úgy oldottam meg, hogy nem ittam alkoholt :D 100 ember közül senki se figyelte, hogy mit és mennyit iszom.
2019. okt. 2. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!