Ma pozitívat teszteltem viszont pár hét múlva házasodunk. Ilyenkor mit lehet tenni? (alkohol)
A koccintásnal nálunk most nyáron úgy volt hogy lett szólva, hogyalkoholmentes pezsgőt adjanak.
Mindenki azt ivott, a tanuk és mi.
Mind megittuk, hiszen a gravírozott poharat utána megkaptuk.
Gyerekpezsi egyértelmű, legyen előre kiöntve, meg persze tudjátok, h melyik a te poharad és kész.
A fájdalomcsillapítós +egyéb kifogások szerintem nem az igaziak, tekintve h én 9 esküvőből 7-en ilyesmiket hallottam, és “meglepetés”, 3-4-5 héttel később mindegyik ara hirtelen betöltötte a 12. terhességi hetet... :D Nehogy félreérts, nem tartozom a terhesen házasodókat elítélő mammerek közé, csak nagyon átlátszó az ilyen szitu. :P Ha tényleg fontos, hogy még ne tudjanak róla, akk én inkább átverném kicsit a násznépet, pl. egy-két “vodkát” látványosan meginnék valakivel, persze a pultosokkal/pincérekkel előre egyeztetve, h vizet adjanak (nem fognak meglepődni ;)). Nem kerül semmibe, egy perc “leszervezni”, viszont biztosan elejét veszi a találgatásoknak/pletykáknak, ami egy fájdalomcsillapítós duma után valszeg megindulna a hátad mögött. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!