Ki mikor tett ki facebookra képet, hogy babát vár? Mi tegnap voltunk fotózáson és szeretném kitenni, de nem tudom már lehet-e😊 18hkm
Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 14:52
21/34 anonim válasza:
Nem tettem ki soha, profilképet se váltottam vagy 3 éve. De hogy mit értesz azalatt, hogy lehet-e, azt nem tudom. Miért ne lehetne? Nem tiltja le a facebook. Mindenki gratulál majd meg belájkolja meg beszívecskézi. Ennyi. Valaki az első pozitív tesztet már feltölti, valaki még a gyerekéről se rak ki semmit, mint pl én. De hogy te mit akarsz csinálni, ez az egyéni szociális döntésed.
22/34 anonim válasza:
Gratulálok
Én sosem
Lányomról sincs.
2. Babával vagyok 18 hetes, őt sem osztottuk meg.
Nem szokásunk.
Utoljára 6 éve osztottam meg életeseményt, az esküvőnket..
24/34 anonim válasza:
Amikor megszületett akkor tettem fel a talpacskáiról 1 fotót. Azelőtt és azután se semmit. A családom és a legközelebbi barátaink tudták csak addig, szóval volt nagy meglepetés 🙂
25/34 anonim válasza:
Nekünk rengeteg ismerősünk, baràtunk van, úgyhogy én már alig vártam hogy megoszthassam velük az örömünket, viszont a 14. hét után tettem csak meg. Mindenképp meg akartam várni hogy az első rizikós időszak leteljen és az első komolyabb genetikai vizsgálat eredménye meglegyen.
Viszont nem áll szándékomban majd később a babafotókkal elárasztani a világhàlót.
27/34 anonim válasza:
Én a 14.héten raktam ki.Uh.képet nem,az a miénk.. :))
28/34 anonim válasza:
36.héten az elkészült gyerekszobában csináltunk egy közös képet a férjemmel, azt tettük föl.
29/34 anonim válasza:
Megvárom a 24 hetet, mert akkor már azért nem nagyon szokott gondd lenni.
30/34 anonim válasza:
#29 nem-e? Hallottál már a koraszülésről? Tudod hogy minden 10. baba koraszülött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!