Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor tett ki facebookra...

Ki mikor tett ki facebookra képet, hogy babát vár? Mi tegnap voltunk fotózáson és szeretném kitenni, de nem tudom már lehet-e😊 18hkm

Figyelt kérdés
2019. szept. 21. 14:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
71%
Ahányszor ilyen képet látok a neten, mindig felszisszenek, pedig nem vagyok babonás.
2019. szept. 21. 16:06
 12/34 anonim ***** válasza:
89%
Én sem raktam ki, csak pocakkal. Úgy éreztem, nem tartozik bárkire.
2019. szept. 21. 16:08
 13/34 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom elképzelni, hogy milyen hátránya lehet annak ha valaki ezt megosztja és esetleg a távoli, régi osztálytárs is megtudja. Most komolyan? Mi a félelem tárgya? Ha kiteszem, biztos valami baj lesz?

Btw attól függ ki hogy használja a facebookot... Én emlékkönyvszerűen, magamnak, amibe engedem, hogy mások is belelássanak.

Nekünk lombikunk volt és már kezdetektől tudták az ismerőseim. Tudták hogy pozitív lett a hcg vv (ahonnan tudjuk hogy nagyon messze még a vége). Megosztottam velük mikor megtudtuk, hogy kislány lesz. Most 16 hetes vagyok. És nem érzem, hogy ebből bármilyen előnyöm, ne adj isten hátrányom származott volna. Plusz legalább adtam beszédtémát azoknak, akik nem osztanak meg semmit, de mindenkit csekkolnak 😂

2019. szept. 21. 16:37
 14/34 anonim ***** válasza:
73%
Aki fontos volt, vagy közeli, az tudta. Aki nem, annak meg fölösleges ezen csamcsogni. De lehet csak én vagyok fura szerzet
2019. szept. 21. 16:51
 15/34 anonim ***** válasza:
96%
Amikor amúgy is látszott rajtam, és olyan esemény volt, amin rólam készült kép, az pl felkerült. Külön erről szóló kép nem. Aki mostanság tényleg ismer is, csak az látja amit megosztok, ők egyébként is tudják. Illetve élőben is látszik.
2019. szept. 21. 17:12
 16/34 anonim ***** válasza:
83%
A gyerekem kár fél éves is volt, amikor egy olyan jó fotó sikerült rólunk, ami az új profilképem lett. Ez volt az első.
2019. szept. 21. 17:25
 17/34 anonim ***** válasza:
97%
Nem raktam még ki egy képet sem és nem hiszem hogy úgy fogok hogy csak a pocakom meg a baba miatt. Lesz kép amin biztos látszani fog de úgy szándékosan hogy csak a pocak miatt nem tartom fontosnak. Aki nekünk számít az úgyis tudja, a többiek meg vagy megtudják vagy nem.
2019. szept. 21. 18:39
 18/34 anonim ***** válasza:
96%

Került ki egy pocakos kép, de ott még nagyon szemfülesnek kell lenni, hogy valaki észrevegye. Én ott a tájat akartam mutatni.

Egyébként nem került ki egy pocakos kép sem, de kiscipő. És születése óta is csak pár darab, amit amúgy pár napon belül tiltok is, hogy ne legyen visszakereshető mások számára. De most már egyáltalán nem is teszek fel, teljesen szándékosan.

Nagyon jó érzés hogy leválltam a facebookról (pedig sosem voltam nagy posztoló), de most még annyira sem mint korábban. Úgy érzem visszakapta az életem a teljes intimitást. Pont most voltunk nyaralni is és egy darab képet nem tettem ki, se tájról, se rólunk.

2019. szept. 21. 19:27
 19/34 anonim ***** válasza:
84%

Semmikor sőt másfél éves a gyerek és egyetlen kép sincs kint róla a mai napig. A Facebook elavult, kb csak a 40 feletti ismerőseim használják és tele van az üzenőfalam érdektelen szarságokkal, nem szívesen vegyíteném oda az eladó cipők, politikai propaganda meg a megkínzott kutyák közé a babámat.

Instagramra tettem ki képet amikor megszületett és azóta még kb kettőt, én nem tudom ki hogy van vele de én nem vagyok exhibicionista, hogy folyamatosan mutogassam magam. Az instám is privát és követ vagy 100 ismerős, akit nem ismerek azt nem is engedélyezem. 18 hetesen amúgy ha te erre vágysz akkor posztold ki nyugodtan.

2019. szept. 21. 20:38
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem raktam ki h terhes vagyok.

Mikor megszultem akkor raktam ki parorasan hogy xy vagyok ennyivel meg annyival születettem anya is meg én is jól vagyok.

Volt nagylepetes az ismerősök körében :D

2019. szept. 21. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!