Nagyon sok magzatvíz mi miatt lehet a terhesség végén?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
38 hetes UH-n mondták, hogy nagyon sok a magzatvíz. Elvileg a cukrommal nincs baj. A babának a bal oldali veséjében tágulatot látnak. Ezen kívül más rendellenességet nem állapítottak meg.
Mitől lehet?
2019. szept. 20. 18:46
11/13 anonim válasza:
Nekem is pont ugyanígy volt. Még az utolsó napokban is sokkal több volt, de semmi eltérést nem találtak, jó volt minden értékem. Dokim mondta is, hogy nem valószínű hogy így ki akar majd bújni hamar, túl jól érzi még odabent magát a rengeteg vizben. Igaza is lett, 41+1-re született a lányom.
12/13 anonim válasza:
Én 38+5re szültem, spontán indult. Pontosan egy héttel azután, hogy észrevették. 8as voltam.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
2019. szept. 21. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!