Hat hetes kismamak hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2019. szept. 17. 21:46
21/31 A kérdező kommentje:
Mibol gondolod hogy nalad elment a baba?
2019. szept. 25. 13:07
22/31 anonim válasza:
erős vérzés, meg úgy "érzem"... Mi volt a dokinál tegnap?
23/31 A kérdező kommentje:
De voltal dokinal? Nalam nem tudom. Felek hogy nem marad meg, elvileg ma vagyok 7 jetes de 5 hetesnek felel meg, csak oetezsakot latott. Ma viszont verezgetek is...
2019. szept. 26. 09:31
24/31 anonim válasza:
Nem, csak jövő héten megyek. Fölösleges addig, amíg nincs erős fájdalmam, ha elment, úgyis elment, ha nem, annak meg mindennél jobban fogok (-unk) örülni. Amiatt ne aggódj, hogy kisebbnek látta, nekem a lányomnál 10 napot késett a vérzésem, utána megjott, majdnem erősebben, mint egy rendes mensi, és ugyanúgy egy hétig tartott. Azt hittem, elment a baba, utána a doki nem látott semmit (itt már mensi szerint, ugye, több mint 6 hetesnek kellett volna lennie), de 3 héttel később már 7+3 volt, amikor megint megnézett. Szóval szurkolok, hogy ne lehgyen baj! Mi a megérzésed?
25/31 A kérdező kommentje:
En ugy erzem mar nem lesz belole baba. Verezgetek is mar. Csak abban bizom ha igy lesz nem lesz szükség mutetre. Egyszer mar atestem rajta, borzalmas volt.
2019. szept. 26. 11:34
26/31 anonim válasza:
Hát, azért szurkolok! Még hátha! jaj, nagyon sajnálom! Mikor volt? Hogy zajlik egy ilyen műtét?
27/31 A kérdező kommentje:
Nemrég elontott a ver, mintha menstrualnek. Úgyhogy felhivom a dokit ilyenkor mi van
2019. szept. 26. 13:10
28/31 anonim válasza:
Nekem is elment, műtöttek is pénteken :( Nálad mi a helyzet?
29/31 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Sajnos nekem sem lett baba. A petezsakig fejlodott a terhesség, nem lett benne embrió. Nekem szerencsére most nem kellett műtét, kiurult magatol.
2019. szept. 29. 21:01
30/31 anonim válasza:
Majd legközelebb mindkettőnknek sikerül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!