Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti is több szeretetre...

Kismamák ti is több szeretetre vágytok? Sokat kapok a férjemtől, de többet igényelek mint régen.

Figyelt kérdés
Nem sexualitásra gondolok, hanem pl hogy többet igényelem hogy velem legyen, hogy szeretgessen. Alig várom, hogy hazajöjjön a munkából és együtt legyünk. Ti is? Hány hetesek vagytok? 22 hkm
2014. szept. 14. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:

En is ezt erzem az utobbi egy honapban :(

Azt hittem ez a siros hullamvolgy engem nem fog vegigkiserni,de ezerszer erzekenyebb vagyok mint terhesseg elott. Naponta-ketnaponta sirok valamiert

25+3hkm

2014. szept. 14. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
34. hétig dolgoztam, 10 óra munka után örültem, hogy nyílás van a hátsómon, leginkább a kanapéra vágytam meg alvásra. Bár nekem nem volt semmilyen hangulatváltozásom, csak a 8-10. hét környékén erősebb fáradtság.
2014. szept. 14. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Én még 37 hetesen is vizsgáztam orvosin, eszembe sem jutottak ilyen dolgok, mert egész terhesség alatt az egyetem és kórházi gyakorlatok között rohangáltam, plusz tanultam mint az őrült. Miért vagy otthon 22 hetesen? Baj van a babával? Szerintem azért vágysz több szeretetre, mert nincs ami "ténylegesen" lefoglaljon, de ezt visszavonom, ha mondjuk otthon van egy másik pici baba is.
2014. szept. 14. 22:42
 4/5 Hyvette ***** válasza:

Kedves kėrdező!! Én is pont ìgy vagyok. Én 20 hetes. Én is több törődést igenylek🙂 De szerintem ez normális. Szerintem Nálatok is első baba, nálunk is. Óriási változás előtt állunk,ami egyszerre izgalmas, ijesztő, csodálatos, és még sorolhatnám.

Szeretnénk közösen megélni minden pillanatot talàn.. és erzelmesebbek is vagyunk. Dehát ettől vagyunk emberek szerintem 👍

2020. febr. 6. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
azota is tart szeretet hiányod,?
2021. szept. 25. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!