Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hat hetes kismamak hogy vagytok?

Hat hetes kismamak hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2019. szept. 17. 21:46
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nekem se igazán van tunetem. Szédülés, álmosság, a masik kettovel is igy voltam.en is alig várom már hogy erezzem, meg hogy doki lásson.

A kisfiam januárban lesz négy éves, a kislányom november végén lesz kettő.

Es nalad mekkora az első gyerkőc?

2019. szept. 21. 20:45
 12/31 anonim ***** válasza:

De jó! mindig is kis korkülönbséget szerettem volna a gyerekek között :) Nekem 2,5 éves a lányom - az sem lesz túl nagy különbség, szerencsére.

Nekem még szédülés sincs, illetve ami az elsőnél volt, mellfeszülés sem. Konkrétan semmi. Ezért is izgulok, nem igazán merem elhinni a pozitív tesztet... Neked is van még idő, mire dokihoz jutsz, ezek szerint :)

Hogy bírod otthon? Ezek szerint te 4 éve folyamatosan otthon vagy, ugye?

2019. szept. 22. 03:33
 13/31 A kérdező kommentje:

Igen mi is kis korkulonbseget szerettünk volna, mi tesoimmal harman vagyunk ketevente jottunk 😁

Ferjemek is harman vannak nagyobb korkulonbseggel, nem olyan jo testverek mint mi.

Nálunk is 2es fel ev lesz most a középső es a kicsi kozott, szerintem az is szuper.

Igen negy eve itthon vagyok. En szeretem, probalok veluk sokat kimozdulni igy nem igazan unatkozunk.

En október elso hetere tervezem a dokit, neha en is elgondolkodok hogy tényleg terhes vagyok e 😁 mert ezek a tunetek se mindennaposak. Te mikor indulsz dokihoz? En ma vagyok 6+3 hetes

2019. szept. 22. 06:45
 14/31 anonim ***** válasza:
Jak, de jó! Nekem csak egy féltesóm van, de ő sokkal idősebb. Mindig nagy családot akartam :) Én ma vagyok elvileg 7 hetes pont, okt. 2-ára kértem időpontot... Már nagyon várom! Én néha azért picit unatkozom, most kezdi a lanyom a bölcsit, most így nagyon jó... fiúra vagy lányra számítotok?
2019. szept. 22. 19:08
 15/31 A kérdező kommentje:

Te dolgozol most vagy otthon vagy? En is nagyon varom a dokit, holnap kerek időpontot szerintem. Most ket napja sokat erzem a hasam aljat, de inkább csak a meh novekedesetol kisebb gorcsoket.

A harmadik gyerekkel ugy vagyok, hogy teljesen mindegy, igy egy fiu es egy lany utan. Ti fiut vartok inkább igy a lany utan?

2019. szept. 22. 19:44
 16/31 anonim ***** válasza:
Hát, őszintén szólva ikreknek örülnék a legjobban, de erre nem sok esélyünk van :) De amúgy igen, kisfiút szeretnénk, de persze mindegy, csak egészséges legyen. Én otthonról dolgozom, ami elég nehéz volt, amíg otthon volt a lányom, főleg éjjel tudtam haladni a dolgaimmal, ami eléggé kimerített. Most, hogy elkezdődött a bölcsi, már nagyon jó. Majd mesélj, mikorra kaptál időpontot :)
2019. szept. 23. 12:04
 17/31 A kérdező kommentje:
Ikreknek? De jo. Na en azt nem birnam 😁 pedig nálunk amúgy benne lenne a pakliban... De valahogy nem tudnam elkepzelni. De mar nagyon varom a dojit hogy azt mondja minden oke 😁
2019. szept. 23. 12:54
 18/31 anonim ***** válasza:
Mikorra kaptál időpontot? :)
2019. szept. 24. 19:46
 19/31 A kérdező kommentje:
Szia. Eredetileg október 2-re de most reggel volt egy kis barnas folyasom úgyhogy felhivtam a dokit hogy mehetnek e elobb. Igy ma 4re megyek. Félek, remélem minden rendben van. Volt mar egy vetelesem még a gyerekek szuletese elott.
2019. szept. 25. 10:15
 20/31 anonim ***** válasza:
Jaj, sajnálom. Nekem, úgy néz ki, elment a baba :( Nekem is 2-ára van időpontom, most már kivárom azt, reményen kívül mást úgysem tehetek ilyen korán... Szorítok, hogy nálad minden rendben legyen, majd mesélj!
2019. szept. 25. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!