Hat hetes kismamak hogy vagytok?
Nekem se igazán van tunetem. Szédülés, álmosság, a masik kettovel is igy voltam.en is alig várom már hogy erezzem, meg hogy doki lásson.
A kisfiam januárban lesz négy éves, a kislányom november végén lesz kettő.
Es nalad mekkora az első gyerkőc?
De jó! mindig is kis korkülönbséget szerettem volna a gyerekek között :) Nekem 2,5 éves a lányom - az sem lesz túl nagy különbség, szerencsére.
Nekem még szédülés sincs, illetve ami az elsőnél volt, mellfeszülés sem. Konkrétan semmi. Ezért is izgulok, nem igazán merem elhinni a pozitív tesztet... Neked is van még idő, mire dokihoz jutsz, ezek szerint :)
Hogy bírod otthon? Ezek szerint te 4 éve folyamatosan otthon vagy, ugye?
Igen mi is kis korkulonbseget szerettünk volna, mi tesoimmal harman vagyunk ketevente jottunk 😁
Ferjemek is harman vannak nagyobb korkulonbseggel, nem olyan jo testverek mint mi.
Nálunk is 2es fel ev lesz most a középső es a kicsi kozott, szerintem az is szuper.
Igen negy eve itthon vagyok. En szeretem, probalok veluk sokat kimozdulni igy nem igazan unatkozunk.
En október elso hetere tervezem a dokit, neha en is elgondolkodok hogy tényleg terhes vagyok e 😁 mert ezek a tunetek se mindennaposak. Te mikor indulsz dokihoz? En ma vagyok 6+3 hetes
Te dolgozol most vagy otthon vagy? En is nagyon varom a dokit, holnap kerek időpontot szerintem. Most ket napja sokat erzem a hasam aljat, de inkább csak a meh novekedesetol kisebb gorcsoket.
A harmadik gyerekkel ugy vagyok, hogy teljesen mindegy, igy egy fiu es egy lany utan. Ti fiut vartok inkább igy a lany utan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!