Ilyenkor mi a legjobb, amit tehetek? Séta vagy fekvés? (30 hetes vagyok)
Figyelt kérdés
Tegnap elég sokat pörögtem, házfelújítás utáni nagytakarítás, abban belefoglalva mindenféle házimunka. A farokcsontom és a derekam kikészült de ezt csak munka után éreztem, addig jólesett tenni-venni. Éjjel semmit sem aludtam, annyira fájt a derekam.
Mi erre a legjobb hosszútávon? Maradjak fekve egész nap, vagy mozgassam meg és elmúlik? Egyikkel sem akarok ártani.
2019. szept. 16. 08:34
1/5 anonim válasza:
Ha a hasad nem görcsöl, keményedik, akkor nyugodtan kelj fel. Figyeld a teszed jelzéseit, ha fáj i kezd valamid, vagy elálmosodsz, akkor menj el pihenni. Mi is akkor költöztünk, amikor az elsőt vártam, én raktam össze a legtöbb bútort, de van, amit napokig, épp ezért. Nem szabad túlpörögni, vigyázz magadra! 😊
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. szept. 16. 10:20
3/5 anonim válasza:
Azt, ami jol esik. A fekves a trombozisveszelyiatt nem ajanlott, ha amugy jol vagy, de ha fekudni esik jol, akkor azt csinald.
4/5 anonim válasza:
Szerintem felváltva. Kis séta, kis pihenés. Nekem is bedurrant a farokcsontom meg a cipőm az utóbbi pár napban. Fitballon megmozgattam, meg párom masszírozta, egy kicsit sétáltam. Ma úgy érzem határozottan jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!