Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhesen egy pohár...

7 hetes terhesen egy pohár pezsgő beleférhet?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán szoktam inni, de pont most lesz a testvérem esküvője, és szeretnék velük koccintani meg legalább belekortyolni a pezsgőbe. Belefér, vagy maradjak az alkoholmentesnél?
2019. szept. 13. 15:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Hát én simán megittam alkalmakkor, meg sem fordult a fejemben hogy egy koccintásnyi pezsgő árthatna, és nem is ártott, ennyinek még minimális hatását sem érzi meg az ember :) nyilvan nem most javasolt egy hordó bort meginni, de egy koccintás közel sem ez a helyzet.
2019. szept. 13. 17:59
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
Én 9 hetes voltam, koszorúslány... Mondanom sem kell, hogy elfelejtettem és hogy oldjuk a feszültséget, mindenki egy kupicával bevett. Nekem is bűntudatom volt de egy doki ismerős mondta hogy nem gond, csak persze ne minden nap 😅
2019. szept. 13. 18:37
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
En nem ittam, de mikor hoztak ajándékba a férjemnek egy különleges meggysort, hat belekóstoltam. Ha most koccintasz és iszol pár kortyot ugyan mi bajod lehet?
2019. szept. 13. 19:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Na mindegy, azért köszönöm a válaszokat :)
2019. szept. 13. 20:11
 15/19 anonim ***** válasza:
58%
2019. szept. 13. 21:34
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

.

Van alkoholmentes is, biztos vagyok bemne, hogy a sofőrök miatt lesz is.

Persze..1-1 pohár bor időnként lehet, a pezsgő pedig bor

Én alkoholmenteset innék!

2019. szept. 14. 07:00
 17/19 anonim ***** válasza:
62%
Itt valami tinédzserek pontoznak?! Alkoholt terhesen nem iszunk, ennyi. Főleg nem az első trimeszterben! Ilyenkor a legkárosabb. Pár korty alkoholtól úgysem éreznél semmit, szóval teljesen mindegy, hogy alkoholmentes-e, mármint neked, a babádnak viszont nem mindegy.
2019. szept. 14. 09:32
 18/19 anonim ***** válasza:
19%
Persze, mellé egy szál cigi is belefér!
2019. szept. 14. 14:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajotok egy pohár pezsgőtől. Amúgy se fog jól esni. Én szulinapomkor koccintottam a barátokkal, valahogy furán csúszott le a pohár pezsgő, nem is kellett több, másnap csináltam egy tesztet és meg lett az egy életre szóló szülinapi ajándék. Pár hét múlva szülők :)
2019. szept. 17. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!