Beágyazódás körül elszívott pár szál cigi, és pár pohár pezsgő árthat-e?
Ez az első hónapunk, amikor nem védekezünk. Tegnap volt a szülinapom, és megmondom őszintén, ki is ment a fejemből,hogy mostanában lehet a beágyazódás, vagy lehet,hogy már meg is történt, nem tudom. Tesztelni 5-6 nap múlva szeretnék.
A lényeg,hogy buli dohányos vagyok csak, így tegnap elszívtam 4 szál cigit, és ittam pár pohár pezsgőt. Árthattam a babának?
Köszi Mindenkinek! Kedves első Neked is!
Kicsit sok a meló, meg az intéznivaló ebben a hónapban, és nem az volt nem figyeltem erre. Mi különösebb dolgot ebből még nem csinálunk,csak nem védekezünk. Más nem változott, talán ezért nem is figyeltem, vagy számolgattam,hogy hol tarthatok!
Igaz, a cigit én már előtte letettem, de bizony karácsonykor ittam forralt bort. Áprilisban szültem (tehát 5 hónapos terhes voltam akkor)
Ennyi nem árt.
Oh hány baba fogan meg egy-egy félresikerült eszeveszett buli során...
Semmi de semmi baja nem lesz a babádnak. De a pozitív teszttől már ne igyál és ne dohányozz lehetőleg.
"pozitív teszttől kezdve ne..."
Az igen, van mit javítani a természettudományos oktatáson. Nyilván a gyermek fejlődése a többedik héten kezdődik, addig csak valahol lebeg egy másik univerzumban kósza lélekként, még véletlenül sem az első hetekben fejlődnek ki en bloc a szervrendszerei.
Kismamadroidok, mit gondoltok, miért az első trimeszter a legveszélyesebb? Miért ekkor kell mindenféle gyógyszerfogyasztásra és eseményre figyelni? Keresgéljetek az "embryonic developement" kulcsszavak alatt a gugliban, érdemes.
Ettől függetlenül, nem valószínű, hogy ettől bármi komoly baj lett volna, de ez az eszméletlen sötétség, ami ebben a témakörben tombol, ez valami elképesztő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!