Ha a baba kinyomja a hasfalon egy-egy kemény kis részét és végighúzza, az másnak is kellemetlen, már-már fájdalmas?
Nekem is néha könnybe lábad a szemem... Szoktam szólni neki, hogy jó lenne, ha nem bántaná az anyukáját :)
Üdv, 36 heteske.
Nekem is erősen kellemetlen, annyira nem mondanám erős fájdalomnak, de nem esik jól egyáltalán. És olyankor a pocakom is nagyon durván eldeformálódik, már-már groteszken néz ki.
Viszont van egy másik mozgása, ami nagyon éles fájdalom és én arra jajgatok, ez az , amikor az alhasamba, közvetlenül szeméremcsont fölé kicsit oldalra könyököl. Nem tudom, hogy olyankor ott mit talál el, de az nagyon-nagyon tud nekem fájni, ez nekem sokkal rosszabb, mint a hasfal rugdosás, vagy a popsi kitolás.
Szia, igen kellemetlen érzés nagyon, de tényleg vicces tud lenni, mennyire eldeformálódik a hasam.
Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de nekem FOGalmam sincs, hogy milyen testrészét nyomja ki a gyerek...
Mondják, "jaj de édes, kinyomta a fenekét.... "
Én szerintem mindenki csak tippelget... :)
Hát...vagy én vagyok béna, hogy nem tudom megkülönböztetni...
:))
35 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!