Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a baba kinyomja a hasfalon...

Ha a baba kinyomja a hasfalon egy-egy kemény kis részét és végighúzza, az másnak is kellemetlen, már-már fájdalmas?

Figyelt kérdés
2008. nov. 15. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem is fájt.Néha már majdnem sírtam.
2008. nov. 15. 22:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
2008. nov. 15. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is néha könnybe lábad a szemem... Szoktam szólni neki, hogy jó lenne, ha nem bántaná az anyukáját :)

Üdv, 36 heteske.

2008. nov. 15. 22:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszike! Sajnos rám nem hallgat... :)
2008. nov. 15. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is erősen kellemetlen, annyira nem mondanám erős fájdalomnak, de nem esik jól egyáltalán. És olyankor a pocakom is nagyon durván eldeformálódik, már-már groteszken néz ki.

Viszont van egy másik mozgása, ami nagyon éles fájdalom és én arra jajgatok, ez az , amikor az alhasamba, közvetlenül szeméremcsont fölé kicsit oldalra könyököl. Nem tudom, hogy olyankor ott mit talál el, de az nagyon-nagyon tud nekem fájni, ez nekem sokkal rosszabb, mint a hasfal rugdosás, vagy a popsi kitolás.

2008. nov. 15. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az én babám nagyon kinyomta vmilyét,a végén ez leggyakrabban a feneke volt én mindíg megsimogattam ott és Ő szépen lenyugodott.
2008. nov. 15. 23:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg nem vagyok ezzel egyedül. Anyukám pl csodálkozott, mikor ezt mondtam neki. Ő azt mondta neki nem volt kellemetlen. ( vagy csak már nem emlékszik rá :) )
2008. nov. 16. 08:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia, igen kellemetlen érzés nagyon, de tényleg vicces tud lenni, mennyire eldeformálódik a hasam.

Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de nekem FOGalmam sincs, hogy milyen testrészét nyomja ki a gyerek...

Mondják, "jaj de édes, kinyomta a fenekét.... "

Én szerintem mindenki csak tippelget... :)

Hát...vagy én vagyok béna, hogy nem tudom megkülönböztetni...

:))

35 heteske

2008. nov. 16. 10:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem vagy béna, én sem tudom, mit nyomogat. Mivel fejvégű, csak gondolom, hogy a gyomrom alatt a nagy púp a feneke, a kis "golyók" oldalt meg a lábai lehetnek. :)
2008. nov. 16. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!