Volt másnak is olyan hogy a 8. héten hasi UH-val mért embrió 14mm, és a 9+6 héten hüvelyi UH-val mért pedig 12mm?
Ez csak akkor derul ki, ha legkozelebb uh-ra mesz, addig sajnos csak talalgatni lehet.
Nekem olyan volt, hogy pont maganrendeloben, ultrahangos szakrendelesen 13 mm-t mertek (ami nem volt jo jel, mert nagyobbnak kellett volna lennie). Aggodtam, mert elotte volt mar 4 vetelesem es a lemaradas miatt most is erre gondoltam egybol. Igy bementem az allami rendelesre, a korhazban is csinaltak uh-t es ott mar 25 mm-t mertek. Megneztek tobbszor is. Tuti ez volt a jo es pont maganban mertek el.
Hasi uh volt mindketto amugy.
Nem azt kérte hogy államiba menjek, hanem hogy menjek el orvoshoz. Mert a 0-ás UH-t nem orvos csinálta, hanem szonográfus, és ezt nem fogadta el.
Azt mondta, ahhoz hogy felvegyen terhesgondozásba, ahhoz muszáj hogy orvosi igazolást vigyek a terhességről. Mivel a kövi UH, és orvosi vizsgálat, amira kaptam anno aug 28.-án időpontot a magán rendelőben, csak szept. 30.-án lenne, azt már későinek tartotta és azt akarta hogy menjek el most orvoshoz. Sőt arról is le akar beszélni, hogy egyáltalán elmenjek a szept 30.-ai vizsgálatra, mondván hogy azt itt a helyben is meg tudják (sztk) csinálni...
Igen én is így gondolom, hogy a szonografus szakember, és a maganrendelőben igen jó minőségű gép van, szóval lehet h elmérték ma. De ha elmérték az lehet akár 10 mm is. Az viszont rengeteg sztem.
Azt mondta a védőnő hogy azért nem fogadja el, mert a fővédőnő (vagy ki, bocsi de nem emlékszem pontosan) egy utóbbi esetben sem fogadta el, csak az orvos által kiadót leletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!