Ti mit csinálnátok a helyemben? 😞
Tulajdonképpen már az utolsó hetekben/napokban vagyunk a kicsivel.
Nekem van csaladom részéről egy 1,5 szobás lakásom, a férjem pedig (sajnos) az anyjával lakik egy családi házban. Igen, külön mindig. Most terveztünk volna venni egy közös lakást ahova betudunk költözni és teljesen saját lenne.
De mivel nem sok van nekem hátra, így addigra nem lesz meg még az új otthonunk..:(
A probléma ott kezdődik nekem vannak állatkáim (kutyák) de a férjem “allergiás” hozzáteszem megsem próbálta a közös létet a kutyákkal soha.
Azt akarja hogy ahol lakik az anyjával jelenleg oda menjek majd a születendő babánkkal, de én nem mondok le arról amiért egyszer vállaltam a felelősséget meg ugyan kire bíznám csak azért mert nem akar a kutyákkal együtt élni p+ itt nem lakik velem szülő sem. És sajnos anyóssal voltak viták többször is eléggé csúnyák, régebben kijelentette engem szimplán nem kedvel és kész. Ha meg nem költözök le akkor azzal jön a gyerekem apja hogy vége stb mert nem vagyok képes oda költözni. Tudom és ismerem az anyját mindenbe beleszól, mindenhol ott van kb mosdóba nem lehet kimenni hogy ne találkozzak vele...
Mit tennétek? Nekem itt a lakás, most volt felújjitva. Én nem szeretnék leköltözni és együtt élni egy olyan emberrel aki gyűlöl engem és mindig is ellenemre volt.
És nem is fogom soha elhagyni az állatokat sem! Nagyon rossz hogy választás elé állít az akivel terveztük a kicsit....
Milyen megoldást tudnátok erre?
Azt a büdös mindenit, ez a sztori viszi a prímet! Életemben nem hallottam még ekkora szerencsétlen mamahoteles pojácáról, aki feleségül veszi a nőt és nem hozzá költözik a saját lakásba, hanem otthon marad anyuval. Ti is csak papíron vagytok házasok, ilyen “kapcsija” a gimiseknek szokott lenni. És így vállaltatok gyereket? Hát én eldobom az összes agyamat. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen van. 😱😱😱😱 Neked mégis mi járt a fejedben, amikor azt gondoltad, hogy na most annyira egyenesben vagytok és olyan klassz a házasságotok, hogy ideje babát vállalni?
Azért h a kérdésre is válaszoljak: nehogy odaköltözz... lehet, hogy ebből így válás lesz, de abból is, csak sokkal később és addig még nagyon sokat fogsz szenvedni az anyósodtól és a férjedtől. A gyerek nem ezt érdemli, inkább nevelés egyedül, a farok meg fizesse a gyerektartast.
Hát azért az egy dolog, hogy benézted a házasságot, bár a legtöbb nő manapság már esküvő előtt is összeköltözik. De ha láttad, hogy házasság után se költözik veled össze, akkor minek csináltál vele gyereket? Meg egyáltalán hol, egy parkban? Bocs, de azt írod nem is megy fel a lakásodba.
Szerintem válj el, és maradj a lakásodban, nem mennék anyóshoz, abnormális dolog így, hogy ingatlanotok is van.
gondolom szerencsetlen csajszi ment allandoan le es hitt benne jo lesz minden.
Soha nem fogom megerteni ezeket a ferfiakat hogy ott van neki egy csaj, aki szereti mert ebbol latni az utolsokig kuzd a kerdezo... Es megis ezt megcsinalja. Megis mit szeretne hogy a kutyaidat beadd a menhelyre? Vagy kidobd oket? A gyerekeddel is ugyanezt megcsinalna hidd el kerdezo
Sajnálom, hogy mindenórás terhesként ilyen szituban vagy. Ez nagyon tré, és sajnos szerintem is válás lesz a vége, jobb is így, neki az anyja a felesége.
Az ilyen férfiaknál csak a végletes és következetes pragmatizmus lehet célravezető.
Addig nincs esküvő, amíg nem költözünk össze.
Jön a kifogással, hogy allergiás a kutyára, akkor tessék, mostantól napi egy ilyet beszedsz: [link]
Jön a kifogás, hogy az anyja nem tudja egyedül fenntartani a házát: ok, akkor 30 ezerrel beszállunk a nagyi kasszájába havonta.
Ha így sem költözik oda, nincs esküvő, mehet isten hírével.
Azt már meg se tippelem, hogy hoztátok össze így a gyereket.
Nem tudom elképzelni már csak azt sem, hogy voltál képes hozzámenni egy olyan férfihoz, akivel egy pillanatot sem éltél együtt?
És még gyereket is sikerült csinálni vele?? Mi volt a terv, de most tényleg?
Szerintem maradj csak ott, őt meg hagyd ott anyucival. Egy ilyen pasinál még az egyedülálló anyaság is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!