UTROGESTANT-tól nagyon szédülök. Össze esek tőle. Mit csináljak? Szedjem tovább az adagot? 3x1-et. Vagy csak este vegyem be? Nem tudom most az orvost felhivni :/ 8hetes vagyok és egy hete írta ki nekem. Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 14:01
1/13 anonim válasza:
Felhívnám az ügyeletet, vagy bemennèk.
2/13 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt most nem tudom megoldani.:(
2019. jan. 19. 14:08
3/13 anonim válasza:
bajod nem lesz tole, kevesebbet semmikepp se szedj, hetfon hivd fel a dokid v menj be az ugyeletre es beszeld meg egy orvossal, hogy had kapjal inkabb progrsteron exeltist mert az huvelyem at is lehet szedni es ugy egyalatalan nincs szedules
4/13 anonim válasza:
Egy telefont se tudsz megoldani?
5/13 anonim válasza:
Használd hüvelyen keresztül hétfőig, én úgy használtam végig, úgy nem szédültem. Az adagot semmiképp se csökkentsd.
6/13 A kérdező kommentje:
nem sajnos nem tudok telefonálni. A szájon át szedhetőt hüvelyen keresztül lehet? Fel fog szívódni?
2019. jan. 19. 16:35
7/13 anonim válasza:
Huvelyben meg jobb a felszivodasa mint szajon at
8/13 anonim válasza:
Igen, ugyanolyan kis golyó mindkettő, ugyanazzal a bevonattal, és tényleg jobb a felszívódása hüvelyben. Annyi, hogy amikor felteszed már ne járkálj, reggelre így is ki fog folyni valamennyi.
9/13 A kérdező kommentje:
jaj köszi akkor , sokat segítettetek így.:) és napközben,hogy csináljam?úgy kifog folyni. valamennyit feküdjek ugy jó nem?
2019. jan. 19. 19:42
10/13 anonim válasza:
Nekem az segített hogy a többi vitamintól külön vettem be. Az estit egyből lefekvés előtt, a reggelit pedig közvetlen reggeli előtt. De szerintem pár nap és alkalmazkodik a szervezet.
A szájon át szedhetőt ne használd hüvelybe, nem véletlen van két külön fajta.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!