Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őrültség lenne gyereket...

Őrültség lenne gyereket vállalni 42 évesen?

Figyelt kérdés
2019. szept. 7. 14:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
79%
Mas tudatosan igy donteni eleve, mint mikor ugy alakul, en igy orultsegnek tartom.
2019. szept. 7. 15:27
 12/31 anonim ***** válasza:
46%

"És nem is arról szólt a gyerekkorom, hogy utána sírtam."

-mert nem is tudod, mi lett volna, ha van egy MORÁLISAN magas szinten álló atyád... de jó apa kell egy embernek, ahogy jó anya is. Nem kell eleve hátrányos helyzetű embert a világra hozni. Van elég.

2019. szept. 7. 15:33
 13/31 anonim ***** válasza:
57%

Számomra az lenne. Őrültség. Nem vállalnék már 35 felett sem, nemhogy 40 felett. 42 éves koromra már az egyik gyerekem majdnem nagykorú lesz, nekem nem lenne türelmem.

Apa nélkül pláne nem vágnék bele, és tudod miért? Mert a mai napig érzem a hiányát az apa személyének az életemben, hogy nincs ott, és másnak az én koromban pedig igen. Nincs apám, akit felhívhatnéky nem volt ott a fontosabb pillanataimon és ez hiányzik. És ez az, amit nem akarnék a saját gyerekemnek.

2019. szept. 7. 15:51
 14/31 anonim ***** válasza:
62%
Van több ismerősöm aki 40-42 évesen vállalt gyereket.Valahol értem,valahol nem. Mert ha egy nő szeretne gyereket és egészséges,ne a kora miatt ne merjen vállalni.Viszont a későbbiekkere nézve, a gyereknek sem jó ha idős a szülője aki a nagymamája lehetne már most
2019. szept. 7. 16:04
 15/31 anonim ***** válasza:
71%
Mindenki maga tudja, érzi, hogy tudná-e vállalni. Én személy szerint biztos nem vágnék bele, pláne apa nélkül nem. Így azt mondom, igen, őrültség lenne.
2019. szept. 7. 16:16
 16/31 anonim ***** válasza:
83%

Unokatesóm felesége 51 volt, amikor a gyerekük született. Nem volt más út, ők ilyen későn találtak egymásra :) Megfogant és meg is született művi beavatkozás nélkül. MOndjuk harmadik szülése volt már. A cél, hogy a gyerek 30 éves korát is megérje. Unokatesóm fiatalabb, 38 volt, amikor a gyerek született, így ha a feleségével történne valami, ő ott lesz neki mindig. Meg persze mi is.

Szerintem gondold végig, hogy ha veled történik valami vagy lebetegszel egy pár év múlva, akkor ki fogja tudni nevelni tovább.

2019. szept. 7. 16:17
 17/31 A kérdező kommentje:
Senki. De még meglátom mi lesz, gondolkodom rajta. Lehet hogy abortusz lesz.
2019. szept. 7. 16:21
 18/31 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem, ha még nincs gyereked (de ha van is), de szeretnél, és már terhes vagy, megbánnád, ha elvetetnéd. Nyilván nem egyszerű apa nélkül, de az a gyerek nem csak a képzeletedben van, hanem kész tény...
2019. szept. 7. 16:35
 19/31 anonim ***** válasza:
66%

"Senki" - ez aztán a felelősségteljes szülői hozzáállás, gratulálok.

42 évesen szülni még önmagában nem akkora őrültség. De 57 évesen egy kamasszal vitatkozni nap mint nap, az bizony az.

2019. szept. 7. 16:37
 20/31 A kérdező kommentje:
Hogy függ össze a felelősség-teljességgel az hogy senki nem lenne aki nevelné ha én megpatkolnék?
2019. szept. 7. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!