Ki van meg a 6. hetben? En jovo7en megyek orvoshoz, mar nagyon varom es izgulok.
2. vagyok
Ma mintha már enyhültek volna a görcsök ( vagy csak kevesebb időm volt odafigyelni ). Majd 18-án megyek, de addig is írjatok. 😊
Sziasztok!
Hogy vagytok? Nekem nem igazán erősödnek a tünetek, inkább enyhülnek.
Enyhe mellfeszülés még van meg gyakrabban járok pisilni, reggel kis émelygés, de ennyi.
Múlt héten durvábban éreztem a tüneteket...
Holnap megyek dokihoz, már nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen.
2. vagyok
Szurkolok mindenkinek. Én nagyon hamar elfaradok bármit csinálok. Görcsök még mindig vannak, de már nem egésznapos. Most kicsi szúró fájdalom, nagyon izgulok. Még 8 nap múlva megyek. Mindenképp írjatok!
Sziasztok!
9-es és 13-as is én vagyok :)
Este 7-re megyek, akkor van időpontom (magánrendelés). Majd holnap írok, hogy mit mondott :)
13-as vagyok.
Tegnap voltam dokinál, minden rendben 5,7 mm a kisbabánk és szép, szabályos szívverés is volt. A doki csak annyit mondott, hogy minden olyan amilyennek lennie kell :)
Két hét múlva kell visszamennem, akkor csinál rákszűrést, meg ad papírt amivel a védőnőhöz el tudok menni.
Nagy a boldogság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!