Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki van meg a 6. hetben? En...

Ki van meg a 6. hetben? En jovo7en megyek orvoshoz, mar nagyon varom es izgulok.

Figyelt kérdés
Gorcsolget a mehem,puffadok,ugy nezek ki mintha a 6.honapban lennek kb. Rengeteget jarok pisilni,mondjuk meg is iszom a 2 l-t mininum egy nap. Ti hogy vagytok? Nalam semmi hanyinger,hanyas.

2019. szept. 5. 16:07
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Ja es a melleim majd' leszakadnak.
2019. szept. 5. 16:09
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg én holnap leszek öt hetes. Puffadás és mestruációs jellegű görcseim vannak. Két hét múlva megyek először, én is izgulok.
2019. szept. 5. 20:11
 3/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hétfőn megyek dokihoz. Akkor leszek (elméletileg)6+3.

2019. szept. 5. 21:04
 4/29 anonim ***** válasza:

Kicsit szurkál néha, "zabálok", puffadok, és a melleim is fájnaj, érzékenyek. És olyan a szaglásom mint egy vadászkutyának.

Se fáradtság se hányinger

2019. szept. 5. 21:07
 5/29 A kérdező kommentje:
A gorcsoles nekem is megvan, nem tudom meddig tart. Majd irj kedves 2. mi volt a dokinal.🤗
2019. szept. 5. 21:08
 6/29 A kérdező kommentje:
A faradtsag nekem megvan,bar nem annyira,hogy allva elaludnek,de faradekonyabb vagyok es este onmagamhoz kepest sokkal korabban alszom.
2019. szept. 5. 21:10
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem naptár szerint 5 hét ma, hasmenés szerű fájással. Főzésnél azt hittem, romlott a hús, olyan büdösnek éreztem. A lányomnál nem volt ilyen, jó buli lesz ez. :)
2019. szept. 5. 21:12
 8/29 A kérdező kommentje:
Azt mondta baratnom,hogy par nap es olyan faradt leszek,hogy alig tudok ebren maradni majd. Ez torvenyszeru? Gondolom nem,mint egy terhes tunet sem az.
2019. szept. 5. 21:15
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én holnap leszek 6 hetes. Jövő héten szerdán van időpontom a dokihoz, 6+4 hetes leszek, nagyon izgulok.

Tüneteim nekem is hasonlóak, érzékeny, duzzadt mellek, gyakori pisilés, alhasi húzódás. Egyéb extra tünetem nem nagyon van. Párszor öklendeztem meg jött rám az émelygés mikor ételszagot megérzek valahol. Tegnap például kolleganőm hamburgert evett, alig bírtam leplezni az undoromat, kimentem inkább az udvarra.

2019. szept. 6. 08:53
 10/29 A kérdező kommentje:
9es en meg csutortokon megyek,irj majd😉
2019. szept. 6. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!